Vanlı İş Adamı Irak: Belediye alımlarında mülakatsız KPSS uygulansın

Vanlı iş insanı Feridun Irak, Van’da belediyelerde işten çıkarmalara ilişkin çarpıcı açıklama ve önerilerde bulundu.

Vanlı İş Adamı Irak: Belediye alımlarında mülakatsız KPSS uygulansın
VAN
Yayınlama: 05.05.2024
A+
A-

Irak, kamu kurumlarındaki personel alımlarında vasıfsızlar için kura çekilmesi ve vasıflılar için mülakatsız KPSS uygulanmasını önererek, bu yöntemlerin sorun yaşanmasını engelleyeceğini belirtti.

Vanlı iş insanı Feridun Irak, ihtiyaç olmadığı halde torpille personel almanın ve gereksiz işten çıkarmaların haksızlık olduğunu vurguladı.

Irak, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Kurumlara personel alırken ihtiyaca göre kimseye torpil olmadan ve hilesiz kurayla mı aldınız? Evet diyorsanız haksızlık yapmadıysanız ALLAH’ın selameti üstünüze olsun. Değilse laneti. Bundan böylede hak hukuk gözetene ALLAH selamet versin gözetmeyene lanet etsin. Kamu kurumuna personel alınacağı zaman vasıfsızlar için hakkıyla kura çekilir ve vasıflılar içinde mülakatsız KPSS uygulanırsa hiçbir zaman sorun yaşanmaz. İhtiyaç yokken ve torpille personel almakta, hiç gereği yokken işten çıkarmakta haksızlıktır. Yapanlara ALLAH lanet etsin. Kim ki; hiç ihtiyaç yokken ve liyakatı olmadığı halde torpille,rüşvetle birilerinin hakkını gasp ederek kamu kurumlarına elaman alıyor haksızlığa aracı oluyor, göz yumuyorsa ALLAH’ın laneti üzerlerine olsun Kim ki; haksız yere kıyım yaparsa ALLAH’ın laneti onlarında üstüne olsun.”

 

Kaynak: NECDET TAM- HABER GÜRPINAR

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.