Van’ın En Büyük Alışveriş Merkezi Ne Zaman Açılacak?

Doğu Şirketler Grubu Başkanı Zahir Kandaşoğlu katıldığı bir televizyon programında önemli açıklamalarda bulundu. Kandaşoğlu yapımı devam eden ve Van’ın en büyük alışveriş merkezi ünvanına sahip,...

Van’ın En Büyük Alışveriş Merkezi Ne Zaman Açılacak?
Yayınlama: 15.02.2024
A+
A-

Doğu Şirketler Grubu Başkanı Zahir Kandaşoğlu katıldığı bir televizyon programında önemli açıklamalarda bulundu. Kandaşoğlu yapımı devam eden ve Van’ın en büyük alışveriş merkezi ünvanına sahip, Tuşba Avm hakkında bilgiler verdi.

Projenin 2025 yılının yaz ayında tamamlanmasını planladıklarını dile getiren Kandaşoğlu; “Van’ın en büyük merkez ilçelerinden olan Tuşba ilçemizde bir AVM’nin olmaması bizi derinden üzdü. Yapılan ihaleye 4 ortakla beraber girdik. İnşaatın tamamına 300 milyon gibi bir rakam düşünürken daha kazma vurmadan 100 milyon liradan fazla bir para harcadık. Mevcut Van AVM’nin dört katı büyüklüğünde bir inşaatın temelene başladık. 2025’in yaz aylarında açmayı planlıyoruz” dedi.

Van’ı Ticaret Anlamında Uluslararası Arenaya Taşıyacak

Yaklaşık 20 bin araç giriş çıkışının olacağı merkezimizde iki blok sadece turizm ve sağlık sektörlerine hizmet edecek. İçerisinde doktor ofislerinin, tur operatörlerin, uluslararası ithalat ve ihracat yapan firmaların ofisleri yer alacak. Yine içerisinde 300 yataklı, 5 yıldızlı bir otel olacak. İçerisinde kongre, toplantı ve çok maksatlı eğitim salonları yer alacak ve merkez tüm sektörlere, tüm kamu kurum ve kuruluşlara hitap edecek. Tek gayemiz Van’a hizmet etmek. Van’ı ticaret anlamında uluslararası arenaya taşıyacak, Van’ın tarihine, kültürüne, büyüklüğüne yakışır bir AVM olacak. Biz bu memlekete hizmet etmek istedik. Van’ı hak ettiği yere getirmek istedik ve bu gaye ile hizmetlerimize devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.