Van’ın 7 ilçesinde elektrikler kesilecek!

Van Gölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ) tarafından yapılan açıklamada, 6 Mayıs Pazartesi  (Yarın) Van’ın merkez ilçeleri de dahil olmak üzere 7 ilçede elektrik kesintilerinin yaşanacağı duyuruldu.

Van’ın 7 ilçesinde elektrikler kesilecek!
VAN
Yayınlama: 05.05.2024
A+
A-

VEDAŞ’tan yapılan açıklamada, Van’ın 7 ilçesinde elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi.

İŞTE ELEKTRİK KESİNTİSİ YAPILACAK YER VE SAATLER…

İPEKYOLU

09.00 – 17.00 saatleri arasında; Bahçıvan, Cumhuriyet ve Hafiziye mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

EDREMİT

09.00-17-00 saatleri arasında; Ayazpınar, Doğanlar,  Elmalık, Memursen TOKİ,  Yeni ve Kavurma mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

GEVAŞ

09.00-17-00 saatleri arasında; Atalan, Aladüz, Abalı mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

MURADİYE

09.00-17-00 saatleri arasında; Tansu Mahallesi ile Balaklı Mahallesi ve küme evlerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

ÇALDIRAN

09.00-17-00 saatleri arasında; Erginler, Ayrancılar, Cumhuriyet Ve Fatih Sultan Mehmet mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

ÖZALP

09.00-17-00 saatleri arasında; Aşağıbalçıklı, Aşağıyorganlı, Yavuzlar, Yukarıbalçıklı, Yukarıyorganlı mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

ERCİŞ

09.00-17-00 saatleri arasında, Kardoğan Mahallesi’nde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

 

 

 

 

Kaynak: NECDET TAM- HABER GÜRPINAR

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.