Van’ın 7 ilçesi için kritik uyarı!

Van Gölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ) tarafından yapılan açıklamada, 2 Mayıs Perşembe  (Yarın) Van’ın merkez ilçeleri de dâhil olmak üzere birçok ilçede elektrik kesintilerinin yaşanacağı duyuruldu.

 Van’ın 7 ilçesi için kritik uyarı!
VAN
Yayınlama: 01.05.2024
A+
A-

VEDAŞ’tan yapılan açıklamada, Van’ın birçok ilçesinde elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi.

İŞTE ELEKTRİK KESİNTİSİ YAPILACAK YER VE SAATLER…

İPEKYOLU

09.00 -17.00 saatleri arasında; Bahçıvan, Cumhuriyet, Hafiziye ve Şerefiye  mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

15.00 – 18.00 saatleri arasında; Yukarı Gölalan, Baklatepe, Aşağı gölalan, Dereüstü, Bostaniçi, Yukarı güneyce, Ilıkaynak, Erçek, Karagündüz, Kıratlı Kuşçu, Otlakbaşı, Akçaçay, Doğangün, Ovapınar, Sarımemet, Esenkoç, Akbulak, Dağören, Erişen, Kelle, Sürüyolu mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

EDREMİT

09.00 – 17.00 saatleri arasında; Ayazpınar, Elmalık, Bakacık, Doğanlar Ve Yeni mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

TUŞBA

11.00 –14.00 saatleri arsında; Şemsibey ve Kalecik mahallesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

15.00 –18.00 saatleri arasında; Beyüzümü ve Kelle mahallesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

GEVAŞ

09.00 – 17.00 saatleri arasında; Atalan ve Selimiye mahallesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

SARAY

09.00  – 17.00 saatleri arasında; Beyaslan ve Kurucan mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

ÖZALP

09.00 – 13.00 saatleri arasında; Hacıali, Çırak, Bodurağaç, Yarımkaya, Çakmak, Şeytan ve Akmeşet mahalllerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

ÇALDIRAN

10.00 –15.00 saatleri arasında; Hanköy, Aşağıkuyucak Mahallesi, Yukarı Kuyucak Mahallesi, Atyoran Mezrası, Kemal Mezrası, Umuttepe Osmanlı Mahallesi, Sarıçimen Mahallesi, Yassıtepe Kalkandelen Mahallesi, Oruçlu mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

 

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.