Vaniköy Cami imam hatibinin çocuklarla muhabbeti içleri ısıttı

Vaniköy Cami imam hatibinin çocuklarla muhabbeti içleri ısıttı
VAN
Yayınlama: 21.06.2023
A+
A-

 

HABER MERKEZİ

İstanbul’un Üsküdar ilçesinde restore edilen kısa zaman önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapan Vaniköy Cami İmam Hatibi Mustafa Coşkun’un çocuklarla olan diyaloğu içleri ısıttı.


Tarihi Vaniköy Cami, çıkan yangın sonucu büyük çapta hasar görmüş ve restorasyon sürecine girmişti. Kısa süre önce yeniden ibadete açılan camide ibadet ve Kur’an dersleri başladı. Yaz tatiline giren öğrenciler de camiye akın etti.


Çocukların camide Kur’an-ı Kerim, dini bilgiler dersleri ve ibadetleri nasıl yapılacağı gibi konuları öğrenirken sıkılmamaları için oyun oynayıp eğlenebileceğini de belirten cami imam hatibi Mustafa Coşkun, cami sevgisini de çocuklara aşılıyor.
Çocuklarla muhabbet eden İmam hatip Coşkun, “Bu cami 358 yaşında. Bu, çok çok çok büyük.

Bizim camimizin en büyük özelliği ne biliyor musunuz? Bu camide çocukların dokunulmazlığı var. İstediğiniz kadar oynayabilirsiniz burada ve siz ne kadar oynarsanız ne kadar eğlenirseniz, bu cami de o kadar çok mutlu oluyor ve seviniyor. O zaman buraya hep geleceksiniz ve beraber çok güzel oyunlar oynayacağız. Yarışmalar ve eğlenceler yapacağız.” şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.