Van’da yapılan inşaatta tedbirsizlik diz boyu!

Van’da birçok yerde yapılan inşaatlarda çalışan işçiler güvenlik kurallarına uymadan çalışarak hem kendilerinin hem de vatandaşların canını tehlikeye atıyor.

Van’da yapılan inşaatta tedbirsizlik diz boyu!
VAN
Yayınlama: 23.05.2024
A+
A-

Yerden 15 metre yükseklikte beton kalıbı çakan ve sıva yapan inşaat ustaları, adeta “Ölümle Dans” ediyor.

Ülkemizde her yıl yüzlerce kişi iş kazalarından hayatını kaybediyor. Bu kazaların tamamına yakını ise tedbirsizlikten meydana geliyor. Buna rağmen inşaatlarda yaşanan tedbirsizlik devam ediyor.  İnşaatların yedinci katından birinci katına kadar kalıpları söken ve sıva yapan işçiler, hiçbir tedbir almadan çalışıyor. İnşaat alanına hiçbir güvenlik şeridi dahi çekmeden, tedbirsiz şekilde çalışan işçiler hem kendi canlarını hem de diğer insanların canlarını tehlikeye atıyor.

Duruma tepki gösteren vatandaşlar, “İş yerimiz burada. Sürekli budan geçmek zorunda kalıyoruz. Ne yazık ki buradan çalışanlar hiçbir önlem almadan çalışıyor. Beton mikseri çalışıyor, fakat hiçbir önlem yok. Güvenlik şeridi çekilmemiş. Allah korusun olası bir tehlikeyle biz de karşı karşıya kalıyoruz. İnsan canı bu kadar mı ucuz? Uyarı yapıyoruz ama uyarımız hiçbir dikkate alınmıyor. Umarız bu durum bian önce son bulur” İfadelerini kullandılar.

Kaynak: ŞİLAN HACIYUSUFOĞULLARI-HABER GÜRPINAR

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.