Van’da tehlike saçan inşaat!

Van’da yapımı devam eden bir inşaat herhangi bir güvenlik tedbiri alınmadığı için tehlike saçıyor. Herhangi bir önlem alınmadan yapılan inşaat, hem inşaat çalışanlarının hem de vatandaşların hayatını tehlikeye atıyor.

Van’da tehlike saçan inşaat!
VAN
Yayınlama: 26.06.2024
A+
A-

İnşaat çalışması yapan kimi müteahhitler, yasa gereği iş güvenliği önlemi alırken, kimi müteahhitler de bu önlemleri dikkate almayarak, insan hayatını hiçe sayarcasına, çevreye tehlike saçılmasına izin veriyor.
Van’da yağışlı günlerin ardından havalar iyice ısındı. Bu da birçok sektörü olduğu gibi inşaat sektörünü de hareketlendirdi. Yaşanan genel hareketlilik, gerekli önlemlerin alınmamasıyla tehlikeleri de beraberinde getiriyor.
Van’ın İpekyolu ilçesine bağlı Şerefiye mahallesinde bulunan bir inşaat adeta tehlike saçıyor. İş güvenliği olmayan, koruyucu örtü kullanılmayan inşaattan çıkan hafriyat ve atık malzemeler ise yukarıdan hiçbir tedbir alınmadan vatandaşların geçiş güzergâhına atılıyor. Atılan bu hafriyat ve atık malzemeler ise vatandaşların hayatını ve sağlıklarını tehlikeye atıyor. Ciddi anlamda bir çevre kirliliği de meydana getiren hafriyatlara tepki gösteren vatandaş ve esnaf yetkililerin duruma müdahale etmesini istiyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.