Van’da SMA hastası Sena için kermes düzenlendi

Van İpekyolu Atatürk Sanat Galerisi, Spinal Müsküler Atrofi ( SMA)hastası Sena Bilir için duyarlı gönüllüler tarafından düzenlenen kermese ev sahipliği yapıyor. 2 gün boyunca ziyaretçilere açık olacak kermes ile Sena’nın tedavisi için kullanılacak.

Van’da SMA hastası Sena için kermes düzenlendi
VAN
Yayınlama: 09.05.2024
A+
A-

Kermeste, el yapımı ürünler, ikinci el eşyalar, yöresel lezzetler ve sanat eserleri gibi çeşitli ürünlerin satışı yapılıyor. Tüm gelir, SMA hastası Sena’nın tedavisi için kullanılacak. Bu etkinlik, topluluk dayanışmasını ve yardımlaşma ruhunu ön plana çıkarırken, Sena ve ailesine destek olma fırsatı sunuyor.

Sena’nın babası Orhan Bilir, 9 aydır devam eden Valilik onaylı yardım kampanyasında gerekli paranın yüzde 60’ını toplayabildiklerini belirterek, “Valilik iznimizin bitmesine sadece 3 aylık bir süremiz kaldı. Sanat Galerisinde gönüllerimiz tarafından düzenlediğimiz kermese bütün Van halkını bekleriz. Sena’nın çıkmayan sesine ses olabilirsiniz. Bugün kermesimizde yapacağınız her bir alışveriş SMA tip bir kas hastası Sena’nın yaşam mücadelesine vesile olacaktır. Bütün değerli Van halkınızı kermesimize bekleriz. Sena yaşasın, Sena nefes alsın, Sena ilacına kavuşsun, Sena’nın fotoğraflarının siyah beyaz olmasına müsaade etmeyelim diye desteklerinize talibiz. Allah hepinizden razı olsun” ifadelerini kullandı

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.