Van’da haftanın ilk gününde elektrik kesilecek!

VEDAŞ, planlı bakım ve onarım çalışmaları kapsamında 22 Temmuz Pazartesi (Yarın) Van’ın birçok ilçesinde elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu.

Van’da haftanın ilk gününde elektrik kesilecek!
VAN
Yayınlama: 21.07.2024
A+
A-

Van Gölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ) tarafından yapılan açıklamada, 22 Temmuz Pazartesi (Yarın) günü Van merkez ilçeleri de dâhil 7 ilçede elektrik kesintilerinin yaşanacağı duyuruldu.

İŞTE KESİNTİ YAPILACAK YERLE VE SAATLERİ…

İPEKYOLU

09.00-17.00 saatleri arasında; Fırat ve Selimbey mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.

ERCİŞ

09.00-17.00 saatleri arasında; Çataltepe, Kayaboyun, Çetintaş,Aşağı Akçagedik, Şerefli, Duracak,Yukarı Akçagedik, Bozyaka, Gökoğlan,Gümüşoluk, Derekent, Gültepe, Kırkpınar, Ortayayla, Alkanat, Camiikebir, Tekevler, Salihiye Ve Vanyolu mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.

EDREMİT

09.00-17.00 saatleri arasında; Kurubaş ve Erenkent mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.

TUŞBA

09.00-17.00 saatleri arasında; Halkalı, Şahgeldi, Esenpınar mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.

10.00-11.00 saatleri arasında; Şemsibey Ve Şemsibey Osb (Organize Sanayi Bölgesi) mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.

GÜRPINAR

09.00-17.00 saatleri arasında; Sapakonak ve Bağrıyanık mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.

MURADİYE

10.00-11.00 saatleri arasında; Koca Saban, Ova Pınar, Karahan, Köşk, Beşparmak, Uluşar, Topuz Arpa mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.

09.00-17.00 saatleri arasında; Yumaklı Mahallesi’nde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.

ÖZALP

09.00-17.00 saatleri arasında; Şemsettin, Hacı Kışlak, Kalecik, Boğazkesen, Kırk Çalı, Altın Boğa, Savatlı mahallerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.