Van Otelciler ve Turizmciler Derneği’nin yeni üyeleri basınla bir araya geldi

Van Otelciler ve Turizmciler Derneği’nin (VANOTED),yeni üyeleri ulusal ve yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi. VANOTED’in düzenlediği basın açıklamasında yeni seçilen üyeler basına tanıtıldı.

Van Otelciler ve Turizmciler Derneği’nin yeni üyeleri basınla bir araya geldi
VAN
Yayınlama: 23.05.2024
A+
A-

Programın açılış konuşmasını yapan Van Otelciler ve Turizmciler Derneği Başkanı Çetin Demirhan, “Bugün, Van Otelciler ve Turizmciler Derneği’nin yeni başkanı olarak sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk ve onur duyuyorum. Bana duyduğunuz güven ve verdiğiniz destek için hepinize en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Bu önemli görevi devralırken, Van turizmini hak ettiği yere taşıma konusunda kararlılığımızı ve azmimizi vurgulamak istiyorum. Bu süreçte, sektörün tüm paydaşlarıyla güçlü bir iş birliği içinde olacağız. Sorunlarımızı birlikte çözmek, fırsatlarımızı birlikte değerlendirmek için yan yana duracağız. Van’ı bir turizm merkezi haline getirmek için atacağımız her adımda sizin desteğinize ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı.

“Haksız ve yanlış rekabetin önüne geçeceğiz”

Turizm için birliktelik içinde hareket edeceklerini belirten Demirhan, “Öncelikle yeni bir yönetim ile daha güçlü ve anlaşılır bir dernek örneği ile şehrimizdeki sivil toplum kuruluşları (STK) ile birlikte güçlü bir lobi oluşturup, turizm bakanlığı, resmi kurumlar ve yerel yönetimler ile birlikte Van turizmi için yapılabilecek her türlü iş birliği ve mücadeleye ekip olarak hazırız. Bu bağlamda; Turizm paydaşlarıyla birlikte her türlü çalışmada birlikte hareket edilecektir. Van turizmin gelişmesi için tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği içinde çalışılacaktır. İran pazarına alternatif olarak Avrupa, Ortadoğu ve iç pazarları için birebir görüşmeler toplantılar ve infolar düzenlenecektir. Tüm turizm fuarlarına dernek olarak katılım sağlanacaktır. Ruhsatsız konaklama yapıları ile ilgili denetim kurumlarıyla işbirliği halinde olup, kapatılması gereken ruhsatsız ve kaçak her türlü konaklama adı altındaki işletme ve işyerlerinin (ev apart suit daire vb..) kapatılması için her türlü baskı ve görüşmeler yapılacaktır. Ayrıca ruhsat alabileceklerin ruhsatlarının verilmesi hususundan görüşmeler yapılıp, bununla ilgili olarak bakanlık ve ruhsat süreçlerinin evraklarının hazırlanmasındaki danışmanlık konusunda tüm desteklerimizi vereceğiz. Ruhsatlı ve bakanlık onaylı otellerin bakanlık nezdinde ki turizm işletme belgesindeki sınıflandırmada belirtilen yıldız sayısına göre reklam ve tanıtım çıkması gerektiğini bunun dışındaki haksız ve yanlış rekabetin önüne geçeceğimizi bildiririz. Aksi durumda her türlü işlemleri resmi kurumlar tarafından başlatacağız. Bu yeni dönemin hepimiz için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Birlikte çok güzel işlere imza atacağımıza yürekten inanıyorum. Hepinize teşekkür eder, saygılarımı sunarım” ifadelerini kullandı.

VANOTED Derneğinin yeni üyeleri;

Başkan: Çetin Demirhan

Başkan Yardımcısı: Hikmet Çakır

Başkan Yardımcısı: Emre Değer

Başkan Yardımcısı: Ebru Sargındağ

Genel Sekreter: Ebru Yeşilağaç

Asil Üye: Recep Sulhan

Asil Üye: Ayla Yüreğen

Asil Üye: Sabahattin Duran

Sayman: Mesut Bozbay

Yedek Liste

Başkan: Zeki Özköseoğlu

Başkan Yardımcısı: Reşat Yeşilağaç

Başkan Yardımcısı: Rasim Baytar

Başkan Yardımcısı: Renas Kutluk

Genel Sekreter: Fevzi Laçin

Asil Üye: Lokman Polat

Asil Üye: Ruşen Güneş

Asil Üye: Necim Gül

Denetim Kurulu

Başkan: Doğan Kandaşoğlu

Ayhan Turul

Hüseyin Yaşar

Denetim Kurulu Yedek

Ayhan Derinsu

Aslan Yakut

Zeki Acar

Kaynak: ŞİLAN HACIYUSUFOĞULLARI-HABER GÜRPINAR

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.