Van’da belediyenin işini esnaf yapıyor

Van’da belediyenin işini esnaf yapıyor
VAN
Yayınlama: 20.03.2024
A+
A-

Van’da etkili olan kar yağışı ve yağmur sonrasında cadde ve sokaklar adeta göle döndü. Belediye ekiplerinin temizlemediği cadde ve sokakları Van esnafı temizledi.

Van’da 2 gündür yağmur ve kar yağışı etkili oluyor. Dün gece saatlerinde etkili olan kar yağışı 446 yerleşim yeri yolunu ulaşıma kapatırken, kent merkezinde ise hayatı durma noktasına getirdi.

Belediye ekipleri, şehir merkezinin en yoğun kullanıldığı caddeleri dahi temizlemedi. Kaldırımlarda biriken kar birikintileri yayaların yürüyüşünü zorlaştırırken, adeta göle dönen cadde ve sokaklar ise hem yayalara hem de araç sürücülerine zor anlar yaşattı.

Kentin alt yapı problemlerinden dolayı her yağış sonrası benzer problemler yaşadıklarını belirten Van esnafı, yerel seçimlere birkaç gün kala belediyenin görevini yapmadığını ve bundan dolayı halkın mağdur olduğunu söyledi.

Belediyenin yapması gereken işleri kendilerinin yaptığını ifade eden esnaf, Van’da yaşanan bu tür problemlerin işlerini aksattığını dile getirerek, problemlerin çözümü için yetki sahiplerine çağrıda bulundu.

 

Kaynak: HABER GÜRPINAR-CEBRAİL TEMUR

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.