Van Yöresel Ürün Fuarı 9’uncu kez kapılarını açtı

Van, Ramazan ayı öncesi önemli bir fuara daha ev sahipliği yapıyor. Van Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarı, 9’uncu kez kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Van Yöresel Ürün Fuarı 9’uncu kez kapılarını açtı
Yayınlama: 01.03.2024
A+
A-

Van’da 81 ilin yöresel ürünleri 10 gün boyunca ziyaretçileriyle buluşacak. Bu yıl 9’uncu kez düzenlenecek olan Van Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarı kapılarını yoğun bir katılımla açtı.

Van Orta Doğu Expo Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 9’uncu Van Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarda 81 ilden gelen marka ve firmalarla ziyarete açıldı.


Vanlıların sevdiği ve yoğun şekilde ziyaret ettiği Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarı, Ramazan ayı öncesi son defa kapılarını açtı.
Düzenlenen fuar ile ilgili konuşan Ajans Asya Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Güler, “Bugün 2024 yılının ikinci fuarını açtık. Ocak ayı içerisinde Doğu Anadolu Kariyer Fuarını açmıştık. Çok güzel ve verimli geçmişti. Bugün de 9’uncu Geleneksel Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarını açtık. Van, fuarlar anlamında Türkiye’de bilinen bir şehir haline geldi. Eskiden fuar çalışması yaparken insanlara gidip önce Van’ı anlatıyorduk. Sonra Van’daki fuarları anlatıyorduk. Bölgeyi anlatıyorduk. Ancak artık herkes Van’ı ve fuarlarını biliyor. Bu fuarlar beklenen fuarlar haline geldi. Hem katılımcı hem de ziyaretçi anlamında ülkede artık ses getirmeye başladı.” dedi.

Fuarda, 70 firma ve 300’e yakın markanın sergilendiğini belirten Güler, “Bu da özellikle yaşadığımız süreç itibari ile de çok önem arz ediyor. Bu da Van’ın ne kadar canlı ve stratejik olduğunu gösteriyor. Bize güvenerek yurt içi ve yurt dışından gelen katılımcılara teşekkür ediyorum. Fuar, 10 Marta kadar devam edecek. Herkesi bu güzel şölen bekliyoruz. Ramazan öncesi de güzel bir etkinlik olacağını düşünüyoruz.” ifadelerini kullandı.

Fuara gelen ziyaretçiler ise fiyatların yüksek olduğunu ondan dolayı alışverişlerini fuarın son günlerine bırakacaklarını söyledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.