Van Valisi Balcı Başkale ilçesini ziyaret etti

Van Valisi Balcı Başkale ilçesini ziyaret etti
VAN
Yayınlama: 06.10.2023
A+
A-

 

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı İlçede devam eden çalışmaları yerinde görmek ve bazı ziyaretlerde bulunmak için Başkale ilçesini ziyaret etti.


Vali Balcı, ilk olarak Başkale İlçesi Bebleşin Karakolu Yol Kontrol noktasındaki jandarmaları ziyaret ederek kazasız belasız hayırlı görevler diledi.


“İlçeye 11 adet spor tesisi yaptık”
Başkale’ye Spor Kompleksi Vali Balcı, Spor Van projesi kapsamında Başkale İlçesine yapılan basketbol, voleybol, halı saha ve tenis kortundan oluşan spor tesisini inceledi. Kaymakam Mustafa Çelik’ten bilgi alan Valimiz, “İçerisinde voleybol, basketbol, halı saha ve tenis kortu bulunan 11 adet 2023 Spor Van tesisini ilçelerimize yaptık. Spora, sporcuya ve spor altyapısına çok önem veriyoruz. Spora desteğimiz devam edecek” dedi.


“100 adet ADEM açtık”
Başkale ADEM’i ziyaret eden Vali Balcı, koordinatör, usta öğretici ve kursiyerle hasbihal ederek “Kadınların sosyal hayata katılması, meslek öğrenip ev ekonomisine katkı sağlamaları, hayallerini gerçekleştirmeleri için il genelinde 100 ADEM açtık. İhtiyaç halinde yine açacağız” dedi.
“Vali Balcı, öğrencilerle bir araya geldi”
Vali Balcı, Başkale ilçesi Cumhuriyet İlkokulunu ziyaret ederek sınıfları dolaştı. Öğrencilere çok çalışmaları ve kitap okumaları tavsiyesinde bulunan Vali Balcı, öğrencilere kitap verip birlikte fotoğraf çektirdi. Vali Balcı, öğretmenlerle de bir araya gelerek taleplerini dinleyip kitap hediye etti.
“Başkale esnafı ziyaret edildi”
Vali Balcı, Başkale İlçesi programı kapsamında esnafı ziyaret etti. Esnafa hayırlı, bereketli kazançlar dileyen Vali Balcı, vatandaşlarla çay içip hasbihal edip taleplerini dinledi. Kaymakam Mustafa Çelik’in de eşlik ettiği ziyarette Valimiz, yolda karşılaştığı çocuklara da kitap hediye etti.
“Hükümet konağı hızla tamamlanıyor”
Vali Balcı, Başkale İlçesinde yapımı devam eden hükümet konağı inşaatında incelemelerde bulundu. Kaymakam Mustafa Çelik’ten bilgi alan Vali Balcı “Hükümet konağımız en kısa süre tamamlanacak. Vatandaşlarımıza kamu hizmetleri daha güzel bir ortamda verilecek.” dedi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.