Van Sağlık Fuarı yeniden kapılarını açtı

Van Sağlık Medikal Fuarı, İpekyolu Expo Fuar tarafından bu yıl yeniden düzenlenen

Van Sağlık Fuarı yeniden kapılarını açtı
Yayınlama: 23.11.2023
A+
A-

Sağlık Bilimleri ve teknolojilerinde bölgedeki tek fuar olma özelliği taşıyan Van Sağlık Medikal Fuarı yoğun bir katılımla ziyarete açıldı. Orta Doğu ülkeleri başta olmak üzere yurt içi ve yurt dışından onlarca firmanın katıldığı fuarla Van’ın sağlık turizmine katkı sunulacak.

Van Expo Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapılan açılış törenine, Van İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Muhammed Tosun, SBÜ Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Remzi Sarıkaya, İpekyolu Expo Fuar A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Veysi Uygun, Van TSO Başkan Yardımcısı Mehmet Değer, Van OSB Başkanı Mehmet Aslan ile Türkiye, İran, Azerbaycan, Irak ve diğer ülkelerden gelen firma temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Sektörün önde gelen yatırımcıları, sektörle ilgili firmalar ve yeni pazar arayışında olan firmalar B2B toplantıları eşliğinde bu fuarda bir araya gelecek. Organizasyon çerçevesinde Türkiye’nin önde gelen sağlık hizmeti sunucuları, sektörde öncü birçok marka ve kurum, özel ve kamu hastaneleri, diş klinikleri, diş depoları ve medikal firmalarının yer aldığı fuarda katılımcı kuruluşların üst düzey yetkilileri ile sağlık sektöründeki önemli aktörler görüşecek.
Açılış programında konuşan İpekyolu Expo Fuar A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Veysi Uygun, “Fuarımız Türkiye’nin 4 ilinde yapılan ve beşincisi Van’da yapılan bir fuardır. Yurt içi ve yurt dışından 45 katılımcımız var. Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen, sağlık medikal alanında faaliyet yürüten ve sağlık alanında ürün tedariki gerçekleştiren firmalarımız stant kurmuş durumdalar. Fuar 3 gün boyunca devam edecek. 150 markanın ürünleri sergilenecek” dedi.
Van İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Muhammed Tosun da, “Şehrimiz için daha emekleme aşamasında olan sağlık turizmi alanlarında bizlere çok ciddi destekler verecek, ufkumuzu açacak yurt içi-yurt dışı katılımcılarla beraber ileriki yıllarda daha büyük bir organizasyon haline gelecektir bu fuar. Bizler de ilin sağlık yöneticileri olarak böyle organizasyonların sayısının artmasını temenni ediyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
23-25 Kasım tarihleri arasında açık olacak fuara katılmak isteyenler için, Halk Eğitim Merkezi önünden her saat başı ücretsiz servisler kaldırılıyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.