Van Polisi Van Denizi Festivali’nde 61 kişi kurtardı

Van Polisi Van Denizi Festivali’nde 61 kişi kurtardı
VAN
Yayınlama: 24.07.2023
A+
A-

HABER. NECDET TAM

Van Emniyet Müdürlüğü, Van Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 2. Van Denizi Yüzme Festivali’nde özverili bir çalışma sergiledi. Festivalde emniyet tedbirleri alınırken, 61 kişi uzaktan kumandalı can simidi yardımıyla kurtarıldı.
Van Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Van Denizi Yüzme Festivali, 176 vatandaşın katılımıyla renkli görüntülere sahne oldu. Ancak festivalin huzur ve güvenliği, Van Emniyet Müdürlüğü’nün özverili çalışmaları sayesinde sağlandı.

Festival kapsamında, Van Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Koruma Şube Müdürlüğü Gemi Adamları ve Seyir Hizmetleri Büro Amirliği, 2 polis botu, 1 jet ski ve donanımlı personeliyle denizde güvence oldu. Alınan emniyet tedbirleri sayesinde, yüzme sırasında zorluk çeken 60 sporcu ve 1 çocuk olmak üzere toplamda 61 kişi, uzaktan kumandalı can simidi yardımıyla kurtarıldı.


Emniyet Müdürlüğü’nün sosyal medya üzerinden yaptığı “#daimayanınızdayız” etiketli paylaşımla bu durumu duyurduğu belirtildi. Bu özverili çalışma, Van Emniyet Müdürlüğü’nün vatandaşların can güvenliği için ne denli ciddi önlemler aldığının ve teknolojiyi etkin bir şekilde kullanarak hayat kurtardığının önemli bir örneği oldu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.