Van Masiro Kanyonu fotoğrafçıları ağırladı

Van’da eğitim veren Dijital ve Doğa Fotoğrafçılığı kursu eğitmenleri ve kursiyerlerinin bu haftaki durağı Çatak ilçesinde bulunan Masiro Kanyonu oldu.

Van Masiro Kanyonu fotoğrafçıları ağırladı
VAN
Yayınlama: 02.07.2024
A+
A-

Her hafta sonu Van’ın birbirinden güzel tarihi ve doğal güzelliklerini paylaşan Doğa Fotoğrafçılığı üyeleri bu hafta da Çatak’ta bulunan Masiro Kanyonu’na gezi düzenledi.
Kanyonda bulunan güzellikleri kadrajlarına yansıtan kursiyerler, bir birinden güzel fotoğraflar çekti. Hem gezip hem de eğlenerek öğrendiklerini belirten kursiyerler, eğitmenleriyle beraber unutulmaz bir gün yaşadıklarını ifade etti.


Gezi ile ilgili konuşan Kurs Eğitmen Aycan Altınal, “Bu hafta ilimizin ve Siirt’in Pervari sınırları arasında yer alan Masiro Kanyonu’na geldik. Her noktası başka bir güzellik taşıyan şehrimizin tarihi alanlarının yanı sıra, turistik ve doğal güzellikleri de keşfedilmeye değer. Yazın sıcağından kaçmak isteyenlerin ilk adresi olan Masiro’yu bugün keşfetmenin yanı sıra aynı zamanda fotoğrafladık. Teorik olarak eğitimlerini alan kursiyerlerimiz, bugün bu eğitimin meyvesi olarak fotoğraflarını çekti” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.