Van heyeti Ankara’da çeşitli temaslarda bulundu

Van heyeti Ankara’da çeşitli temaslarda bulundu
Yayınlama: 17.06.2023
A+
A-

 

HABER. CEBRAİL TEMUR

Van heyeti, yerel seçimlerden sonra Ankara’da çeşitli temaslarda bulundu. Heyet, Ulaştırma ve Alt yapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ile görüştü.


Ak Parti Van İl Başkanı Emre Güray sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımızdayız. Milletvekillerimiz, Valimiz ve Belediye Başkanımızla birlikte Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Abdulkadir Uraloğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kentimizin Ulaşım sorunlarından Havaalanı, Çevre Yolu gibi önemli sorunları dile getirerek çözümler konusunda Sayın Bakanımızın desteklerini esirgememesini istedik. Kısa sürede Van’ımızın ulaşım sorunlarını tek tek çözeceğiz. Kıymetli ev sahipliğinden dolayı Bakanımıza teşekkür ediyorum.” dedi.


Güray, “Milletvekillerimiz, Valimiz ve Belediye Başkanımızla birlikte Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Prof. Dr. Vedat Işıkhan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. İstihdam alanında Vanlı Esnafımızın taleplerini ileterek Sayın Bakanımızın Bölgesel destekler konusunda kentimize pozitif ayrımcılık sağlanmasını talep ettik. Kıymetli ev sahipliğinden dolayı Bakanımıza teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.


Heyette Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Ozan Balcı, Ak Parti Van İl Başkanı Emre Güray, Ak Parti Milletvekilleri Burhan Kayatürk ve Kayhan Türkmenoğlu yer aldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.