Van Bahçesaray Kaymakamı Harun Arslanargun kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazetede yayımlanan Mülki İdare Amirler Atama Kararnamesi kapsamında Van’ın 5 ilçe kaymakamı değişti.

Van Bahçesaray Kaymakamı Harun Arslanargun kimdir?
VAN
Yayınlama: 02.07.2024
A+
A-

Van’da görevli Bahçesaray Kaymakamı Onur Alimoğlu İzmir Kınık Kaymakamı olarak atandı. Alimoğlu’nun yerine ise Balıkesir’in Kepsut Kaymakamı Harun Arslanargun atandı. Peki, Harun Arslanargun kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazetede yayımlanan Mülki İdare Amirler Atama Kararnamesi kapsamında Bahçesaray, Başkale, Çatak, Çaldıran ve Tuşba kaymakamları değişti.

Samsat Kaymakamı Süleyman Bakan Çaldıran Kaymakamı olarak, Çanakkale Yenice Kaymakamı Musa Göktaş Tuşba Kaymakamı olarak, Balıkesir Kepsut Kaymakamı Harun Arslanargun Bahçesaray Kaymakamı olarak, Erzurum Çat Kaymakamı Muhammet Serdar Erdoğan Başkale Kaymakamı olarak ve son olarak Kars Akyaka Kaymakamı Kadir Kılıç, Çatak Kaymakamı olarak atandı.

Harun Arslanargun, atama kararını bu mesajla duyurdu; “Sayın Cumhurbaşkanımızın imzasıyla yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi sonucu yeni görev yerimiz Van – Bahçesaray ilçemiz olmuştur. Allah hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin.”<

VAN BAHÇESARAY KAYMAKAMI HARUN ARSLANARGUN KİMDİR?

16 Mart 1987 tarihinde Ankara – Keçiören’de dünyaya gelen Harun Arslanargun, ilk ve ortaöğrenimini  Sincan Ulubatlı Hasan İlköğretim Okulunda, lise öğrenimini de Sincan Selahattin Akbilek Lisesinde tamamladıktan sonra, 2011 yılında başladığı Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümündeki eğitimini 2014 yılında tamamladı.

2019 yılında Kırşehir Kaymakam Adayı olarak göreve başlayan Arslanargun, sırasıyla Samsun-Ladik, Kayseri-Akkışla ve Amasya-Göynücek Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu. 19 Ağustos 2021 tarihinden itibaren Taşkent Kaymakamı olarak görev yapan Arslanargun, 12 Ağustos 2022 tarihli kararname ile Kepsut Kaymakamlığı’na atandı.

Harun Arslanargun, yayımlanan son kararname ile Bahçesaray Kaymakamlığı’na atandı. Evli olan Arslanargun, İngilizce bilmektedir.

Kaynak: ŞİLAN HACIYUSUFOĞULLARI-HABER GÜRPINAR

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.