Tuşba Bağımsız Adayı Kuvvetli: “Tuşba Van’ın parlayan yıldızı olacak”

Türkiye, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere hazırlanırken Tuşba Bağımsız Belediye Başkan Adayı Fırat Kuvetli seçim çalışmalarına hız verdi. Kuvetli, yoğun katılımla seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdi.

Tuşba Bağımsız Adayı Kuvvetli: “Tuşba Van’ın parlayan yıldızı olacak”
VAN
Yayınlama: 08.03.2024
A+
A-

Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Tuşba Bağımsız Belediye Başkan Adayı Fırat Kuvetli seçim çalışmalarına hız verdi. Kuvetli, Ali Paşa Mahallesi’nde seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdi. Açılışa Şehir İttifakı İpekyolu Belediye Başkan adayı Yılmaz Kılıç, İpekyolu bağımsız adayı Muammer Takıs, Edremit bağımsız aday Beytullah Şakar ve çok sayıda vatandaş katıldı.
“TUŞBA’NIN ŞEHİR OTELLERİ OLACAK”
Yapacağı projeler hakkında konuşan Kuvetli, “Van artık bir alana sıkışmış nefes alamıyor. Yeni Van Tuşba inşaa edilecek. Tuşba Van’ın parlayan yıldızı olacak.Yüzüncüyıl Üniversitesinde okuyan öğrencilerin evleri hepsi genelde İpekyolunda. Onların kalacağı ev Tuşba’da olmalı. Bu projeye de biz imza atacağız İnşallah. Tuşba’nın bir çarşı merkezi yok. Türkiye’de sadece çarşı merkezi olmayan bir ilçe var oda Tuşbadır. Nasip olurda biz buraya gelirsek eğer, Tuşba’ya büyük bir çarşı kazandıracağız. Tuşba’nın şehir otelleri olacak. Tuşba’da yaşayan biri işini görmek için İpekyolu’na gitmek zorunda kalmayacak. Projelerimizi üniversitede görev yapan hocalarımızla birlikte beraber inşa edeceğiz. İşin içine onları da katacağız. Biz burada ortak akıl ile harekete geçeceğiz. Hiçbir akıl, ortak aklın üstünde değildir” dedi.

Dünya kadınlar gününü de unutmayan Kuvetli, katılım sağlayan kadınlara da çiçek takdim etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.