TOKİ 42 ilde 182 konut açık artırma başvuru şartları neler? TOKİ 182 konut açık artırması ne zaman?

TOKİ 42 ilde 182 konut açık artırma başvuru şartları neler? TOKİ 182 konut açık artırması ne zaman?
Yayınlama: 18.07.2023
A+
A-

TOKİ 42 ilde yüzde 25 peşinat ile 182 konutu açık artırma usulü satışa sunacak. Yüzde 25 peşinat ve 120 ay vade imkanının sağlanacağı projede önemli detaylar bulunuyor. Peki, TOKİ 42 ilde 182 konut açık artırma başvuru şartları neler, açık artırma ne zaman?

TOKİ’den ucuz konut sahibi olmak isteyen kişileri yakından ilgilendiren kampanya ile ilgili detaylar belli oldu. İşte başvuru yapmak isteyen kişilerin bilmesi gereken tüm detaylar.

TOKİ 182 KONUT AÇIK ARTIRMALARI NE ZAMAN?

TOKİ tarafından satışa sunulan 182 konutun açık artırması, 1 Ağustos günü saat 10.30’da Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası’nda gerçekleştirilecek. Ayrıca internetten (www.emlakmuzayede.com.tr) teklif verilebilecek.

KONUTLAR HANGİ İLLERDE?

Alıcılar, Adana, Afyonkarahisar, Aksaray, Ankara, Balıkesir, Batman, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çorum, Denizli, Edirne, Elazığ, Eskişehir, Isparta, İstanbul, İzmir, Karabük, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Mersin, Niğde, Osmaniye, Rize, Sakarya, Siirt, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Uşak, Yozgat ve Zonguldak şehirlerinde satışa sunulan konutlara yüzde 25 peşin, 120 ay vade ile sahip olabilecekler. Açık artırmaya ilişkin bankacılık hizmetleri Türkiye Halk Bankası A.Ş. ve T.C. Ziraat Bankası A.Ş. tarafından yürütülecek olup, başvurular ve teminatlar anılan bankaların tüm şubeleri aracılığı ile kabul edilecek. Ayrıca açık artırma (teklif alma) gününde de başvuru yapılabilecek. Ayrıntılı bilgilere www.toki.gov.tr ile www.emlakmuzayede.com.tr internet adreslerinden ve 444 86 54 ile 0 212 608 15 00 numaralı telefonlardan ulaşılabilecek.

AÇIK ARTIRMAYA KATILMAK İÇİN KATILIM TEMİNATI YATIRMAK GEREKECEK Açık Artırma toplantısına katılacak olan gerçek veya tüzel kişiler, toplantı öncesinde T. Halk Bankası A.Ş ve T.C. Ziraat Bankası A.Ş.’nin tüm şubelerine katılım teminatı yatıracaklardır. Satın alınmak istenilen taşınmaz adedi kadar teminat yatırılması gerekmektedir. Evin fiyatına göre 50 bin, 100 bin ve 200 bin katılım teminatı istenecek. Açık Artırma Toplantısına katılacak olan gerçek veya tüzel kişiler, toplantı öncesinde T. Halk Bankası A.Ş ve T.C. Ziraat Bankası A.Ş.’nin tüm şubelerine katılım teminatı yatıracaklardır. Satın alınmak istenilen taşınmaz adedi kadar teminat yatırılması gerekmekte olup;  muhammen bedeli 999.999.- TL’ye kadar olanlar için 50.000.-(Ellibin) TL,  muhammen bedeli 1.000.000 – 1.999.999.- TL’ye kadar olanlar için 100.000.-(Yüzbin) TL,  muhammen bedeli 2.000.000.- TL ve üstünde olanlar için 200.000.-(İkiyüzbin) TL, katılım teminatı ödemek zorundadırlar.

AYLIK TAKSİTLER SABİT Mİ?

Ödemelerde taksitler 6 ayda bir belirlenecek. Memur maaşa artışı oranında taksitlerde de artış olacak. Öte yandan evler satın alındıktan sonra 1 yıl süre ile satılamayacak. Hemen teslim olacak evlerin hangi katta olduğu, adresi ve projenin adı gibi detaylar da emlakmuzayede.com.tr adresinden öğrenilebilecek.

SATIŞ ŞARTNAMESİ İÇİN TIKLAYINIZ…

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.