THY’den, İsrail boykotuna destek

ASKON Genel Başkanı Orhan Aydın, Türk Hava Yolları’nın (THY), İsrail boykotuna katıldığını ve servislerde kahve, kola, vb. İsrail destekçisi marka ürünlerin kaldırıldığına tanıklık ettiğini açıkladı.

THY’den, İsrail boykotuna destek
Yayınlama: 09.11.2023
A+
A-

İsrail’in, Filistin’deki katliamları 32. gününde sürerken, yurt genelinde İsrail ürünlerine ve İsrail destekçisi markalara yönelik boykot kampanyası yapılıyor.

ASKON Genel Başkanı Orhan Aydın, söz konusu boykota Türk Hava Yolları’nın da (THY) katıldığına tanıklık ettiğini açıkladı.

THY'den, İsrail boykotuna destek

‘THY UÇAKLARINDA İSRAİL ÜRÜNLERİNİN KALDIRILDIĞINI ÖĞRENDİM’

Resmi sosyal medya hesabından paylaşım yapan Aydın,

Bugün THY ile uçuşumda servis esnasında kahvenin olmadığını fark ettim. Sebebini sorduğumda, Filistin’de bebek, çocuk, yaşlı, kadın demeden şehit eden mahluklara kurşun yardımında bulunan markaları boykot ettiklerini ve kahve, kola vb. İsrail destekçisi markaların ürünlerinin kaldırıldığını büyük bir gururla öğrendim. Bu sefer başaracağız ve güçlü boykotla gereken ekonomik yarayı vereceğiz. Teşekkürler, Tebrikler.

THY'den, İsrail boykotuna destek

Tabi burada iş dünyamıza büyük iş düşüyor. Biz onların ürettiği ürünlerin çok daha iyisini ,sağlıklısını ve kalitelisini üretmeliyiz, üretmeliyiz ki bir gün pes edip milletimizi bu ürünleri tekrar kullanmak zorunda bırakmayalım. Necip milletimiz ve basiretli iş insanlarımızla gücümüzün farkına varalım ve başaracağımıza inanalım.

Üyelerimize buradan seslenmek ve tüm desteğimizi vermek adına boykot edilen bu ürünlerin muadillerini üreten yerli ve milli markalarımızı  ASKON olarak gücümüz yettiğince duyurmaktan gurur duyacağız. Bir, güçlü ve beraber olma zamanıdır.

1/3 Bugün THY ile uçuşumda servis esnasında kahvenin olmadığını farkettim.Sebebini sorduğumda,Filistin’de bebek,çocuk,yaşlı,kadın demeden şehit eden mahluklara kurşun yardımında bulunan markaları boykot ettiklerini ve kahve,kola vb israil destekçisi markaların ürünlerinin…

— Orhan AYDIN (@orhanaydin) November 8, 2023

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.