TFF 2. Lig Beyaz grubunda Şampiyonluk bugün belli olacak

TFF 2. Lig Beyaz Grubu’nda şampiyonluk heyecanı bugün zirvede kararlaşacak. AcnTurk Sigorta Van Spor FK, bugün deplasmanda Bursaspor ile karşı karşıya gelecek ve karşılaşma Yüzüncü Yıl Atatürk Stadyumu’nda saat 15.00’da başlayacak.

TFF 2. Lig Beyaz grubunda Şampiyonluk bugün belli olacak
Yayınlama: 04.05.2024
A+
A-

AcnTurk Sigorta Van Spor FK, Bursaspor ile oynayacağı şampiyonluk maçını A klasman hakemi Fatih Tokail yönetecek. Yardımcı hakemler ise Erkan Akbulut ve Muhammet Ali Doğan olacak. Dördüncü hakem ise Yunus Emre Çakar görev alacak.
AcnTurk Sigorta Van Spor FK, Bursaspor ile yapacağı karşılaşmanın ardından zirve hesapları yaparken, lider Esenler Erokspor ise bugün Serik Belediyespor’a konuk olacak. Karşılaşma saat 15.00’da başlayacak.
Esenler Erokspor’un 80 puanla zirvede yer aldığı grupta, AcnTurk Sigorta Van Spor FK’nın ise 78 puanla ikinci sırada yer alıyor. Şampiyonluk için AcnTurk Sigorta Van Spor FK’nın kazanması ve rakibi Esenler Erokspor’un yenilmesi gerekiyor. AcnTurk Sigorta Van Spor FK’nın karşılaşması ve lider Esenler Erokspor’un performansı, şampiyonluk yarışının kaderini belirleyecek.
Esenler Erokspor, kazandığı takdirde ligi şampiyon olarak tamamlayacak ve TFF 1. Lige yükselecek. AcnTurk Sigorta Van Spor FK, İse play – of mücadelesine devam edecek.
Bursaspor – Van Spor Maçı Canlı Yayınlanacak mı? TFF Açıklama Yaptı
TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren AcnTurk Sigorta Van Spor FK, bugün deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak. TFF, mücadelenin You Tube kanalı aracılığıyla canlı olarak yayınlanacağını açıkladı.
Serik Belediye Spor ile Esenler Erokspor karşılaşması da You Tube kanalı aracılığıyla canlı olarak yayınlanacak.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.