Tavşanlı’dan İsrail’e protesto

Tavşanlı’dan İsrail’e protesto
Yayınlama: 27.10.2023
A+
A-

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde, TÜGVA Tavşanlı Temsilciliği tarafından İsrail’in Filistin’e yönelik uyguladığı sistematik vahşete dikkat çekmek üzere bir etkinlik düzenlendi.

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, AK Parti İlçe Başkanı Ali Özden, Kuruçay Belde Belediye Başkanı Erhan Demiray ve diğer yetkililer, Cumhuriyet Meydanı’nda İsrail’in Filistin’e yönelik ihmalini protesto etmek amacıyla dikkat çekici bir etkinliğe katıldılar.

Etkinlik Kuran’-ı Kerim tilaveti ile başladı. Düzenlenen etkinlikte TÜGVA Tavşanlı ilçe başkanı İlyas Hakarayan’nın İsrail’i protesto eden şiiri ve konuşmasının ardından Cumhuriyet Meydanı’nın zemini, “İsrail’in İhmali Protesto Ediyoruz,” “Barış İçin Adalet,” “Filistin Halkı Yalnız Değildir” gibi protesto mesajları ile yazılar yazıldı.

Katılımcılar, İsrail’in Filistin’e yönelik ihmalinin sadece siyasi bir mesele olmadığını, aynı zamanda insan haklarına ciddi bir tehdit oluşturduğunu belirttiler. Mustafa Güler, “İsrail’in Filistin’e yönelik uyguladığı sistematik vahşet karşısında sessiz kalmak, insanlık değerlerine ihanet etmek anlamına gelir. Bugün burada toplanarak dünyaya bir mesaj veriyoruz, İnsan haklarına saygı gösterilmeli, Filistin halkının acılarına son verilmelidir” dedi.

Tavşanlı’dan İsrail’e protesto

*İHA*

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.