Samancılar Sitesi yangınına onlarca araç ve personelle müdahale edildi

HABER. NECDET TAM Dün gece saatlerinde meydana gelen Samancılar Sitesi’ndeki yangına, itfaiye ekiplerinin yanı sıra VASKİ, TOMA araçları ve Orman Müdürlüğü ekipleri de onlarca araçla müdahale...

Samancılar Sitesi yangınına onlarca araç ve personelle müdahale edildi
VAN
Yayınlama: 06.07.2023
A+
A-

HABER. NECDET TAM

Dün gece saatlerinde meydana gelen Samancılar Sitesi’ndeki yangına, itfaiye ekiplerinin yanı sıra VASKİ, TOMA araçları ve Orman Müdürlüğü ekipleri de onlarca araçla müdahale etti.


Van Büyükşehir Belediyesi tarafından gece saatlerinde yapılan açıklamada, yangına müdahale etmek üzere: İpekyolu, Tuşba, Gevaş, Edremit ve Kurubaş itfaiye grup amirliklerinden toplamda 16 araç ve 44 personelin olay yerine sevk edildiği belirtildi. Ayrıca; VASKİ’nin su tankerleri, TOMA ekipleri ve Orman Genel Müdürlüğünün de yangınla mücadeleye destek verdiği ve yangının söndürme çalışmalarının tamamlandığı ve yangının kontrol altına alındığı bildirildi.


Yangının saat 00:48 itibari ile tamamen kontrol altına alındığı belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
“İpekyolu ilçemiz Bostaniçi Mahallesi Samancılar Çarşısında meydana gelen yangın, İtfaiye ekiplerimiz, VASKİ, Emniyet, Orman, DSİ ve Karayolları İl Müdürlüğü ekiplerinin yoğun uğraşları sonucu yaklaşık 3 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alındı. Yoğun dumandan etkilenen İtfaiye ekiplerimiz ve yangından zarar gören tüm esnaflarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.