Saha gezileriyle bilgilerini pekiştirdiler

Erzurum’un oltu ilçesinde bulunan atatürk üniversitesi oltu beşeri ve sosyal bilimler fakültesi ekonomi kulübü öğrencileri saha gezileriyle derste öğrendikleri bilgileri pekiştirme imkanı buldu.

Saha gezileriyle bilgilerini pekiştirdiler
Yayınlama: 04.06.2024
A+
A-

Erzurum’un Oltu ilçesinde bulunan Atatürk Üniversitesi Oltu Beşeri ve Sosyal Bilimler Fakültesi Ekonomi Kulübü öğrencileri saha gezileriyle derste öğrendikleri bilgileri pekiştirme imkanı buldu.

Ekonomi Kulübü öğrencileri gerçekleştirdikleri saha gezisi çerçevesinde ilçede bulunan sentetik çuval ve big bag fabrikasını ziyaret etti. Fabrikada öğrencileri misafir eden Mitat Güzel Mitatoğlu ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erkan Güzel, çuval üretim yöntemi ve teknikleri ile ilgili bilgi verdi. Fabrikada öğrencilere ham maddeden tam mamule çuval üretimi hakkında bilgilendirme yapıldı.

Atatürk Üniversitesi Oltu Beşeri ve Sosyal Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim görevlisi Doç. Dr. Rafet Beyaz, “Bugün okulumuzun İşletme ve Ekonomi Kulübünden 20 öğrencilerimizle birlikte bir teknik gezi düzenledik. Bu plan çerçevesi içerisinde de çuval fabrikasını gezdik Erkan Güzel Bey bize eşlik etti. Fabrikanın ham maddesinden ürün boyutuna kadar her aşamasını net bir şekilde gördük. Öğrencilerimizle birlikte özellikle somut bir çıktı elde etme noktasında önemli bir kazanım elde etmiş olduk. Oltu’ya böylesine değeri katan Murat ve Erkan Güzel beye çok teşekkür ediyoruz. İlçemiz kırsal bir yerde. Bu nedenle değer üretmemiz gereken bir yer. İlçenin kalkınması için gerekli değeri ürettikleri için teşekkür ederiz. Umarız ki buna benzer teşebbüsleri sayısı daha da artar. Bundan sonra da farklı organizasyonlarda burayı ziyaret edeceğiz. Değer üretme noktasında bizlere fabrikanın kapıları sonuna kadar açık olduğunu dile getirdiler. Bizler ve öğrencilerimiz kendilerine teşekkür ettik” dedi.

Öğrenciler derslerinde kazandıkları bilgileri sahada ve uygulamada görmekten dolayı mutlu olduklarını, deneyim kazandıklarını söylediler.

Derste öğrendiklerini sahada gördüler
Derste öğrendiklerini sahada gördüler
Derste öğrendiklerini sahada gördüler
Derste öğrendiklerini sahada gördüler
Derste öğrendiklerini sahada gördüler

Kaynak: İHA

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.