Saadet Partisi Van İl Başkanı İlhan: Umutsuzluğa yer yok

Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan, yerel seçimlere kısa bir süre kala çağrıda bulunarak, “Gelin şehri beraber yönetelim” çağrısında bulundu. Genel seçimlere ittifak yaparak 6’lı...

Saadet Partisi Van İl Başkanı İlhan: Umutsuzluğa yer yok
VAN
Yayınlama: 06.09.2023
A+
A-

Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan, yerel seçimlere kısa bir süre kala çağrıda bulunarak, “Gelin şehri beraber yönetelim” çağrısında bulundu.
Genel seçimlere ittifak yaparak 6’lı masa bileşenleri ile beraber giren Saadet Partisi, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri sonucunda meclise 9 milletvekili göndermeye hak kazandı.
Van’ da ise Gelecek Partisi Van İl Başkanı Abdulhekim Karabıyık ile bir araya gelen İlhan, yaz aylarında yapılan su kesintileri hakkında açıklama yapmış ve yapılan su kesintilerinin zulüm olduğunu ifade etmişti.
“Umutsuzluğa yer yok!”
Başkan İlhan 2024 yerel seçim öncesi sosyal medya hesabından yaptığı çağrıda, “Umutsuzluğa yer yok! Birlik beraberliği tesis edip yeni bir döneme başlıyoruz. Bu memleketi düşünen herkesi bekliyoruz. Gelin bu şehri hep birlikte yönetelim. # VanİçinHepBirlikte” ifadelerini kullandı

 

Kaynak: MELİKE AKBAL

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.