PFDK’dan Vanspor’a Ceza!

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Vanspor Futbol kulübü geçtiğimiz günlerde Karacabey Belediye Spor’la oynadığı maçta taraftarlarının çirkin tezahüratları nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna sevk edilmişti.

PFDK’dan Vanspor’a Ceza!
Yayınlama: 30.03.2024
A+
A-

Kurul yapılan incelemeler sonucunda her iki takımada para cezası verdi. PFDK Karacabey Belediye Spor A.Ş.’ye 16 bin TL, Acnturk Sigorta Vanspor FK’ye ise 14 bin TL para cezası verilmesine karar verdi.
PFDK’nın kararı şöyle; “Karacabey Belediye Spor A.Ş.’nin, 24.03.2024 tarihinde oynanan Karacabey Belediye Spor A.Ş.–Acnturk Sigorta Van Spor FK TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 16.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına, Acnturk Sigorta Van Spor FK’nin, 24.03.2024 tarihinde oynanan Karacabey Belediye Spor A.Ş.–Acnturk Sigorta Van Spor FK TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada 3. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 14.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.