Özgür Özel’in Fransız Büyükelçi karşısında duruşu gündem oldu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Fransa’nın Ankara Büyükelçisi Isabelle Dumont’un karşısındaki duruşu sosyal medyada gündem oldu.

Özgür Özel’in Fransız Büyükelçi karşısında duruşu gündem oldu
Yayınlama: 21.12.2023
A+
A-

HABER7

CHP Genel Başkanlığı koltuğuna oturan ve ‘Emanetçi’ söylemleriyle gündemden düşmeyen Özgür Özel, bugün CHP Genel Merkezi’ndeki makamında Fransa’nın Ankara Büyükelçisi Isabelle Dumont’u misafir etti. Özel’in Dumont’la görüşmesinden paylaşılan bir fotoğraf ise sosyal medyada gündem oldu.

BÜYÜKELÇİ BACAK BACAK ÜSTÜNDE ÖZEL EL PENÇE

Yerel seçimler için aday belirleme sürecinde Fransız Büyükelçi’yi konuk eden Özel’in görüşmedeki duruşu tartışma konusu oldu. CHP Genel Merkezi’ndeki görüşmede Fransız Büyükelçisi Dumont rahat tavırlarla bacak bacak üstüne atarak otururken, Özel’in Büyükelçi karşısında el pençe duruşu dikkat çekti. Fotoğrafa sosyal medya üzerinden yorum yapan kullanıcılar, Türkiye’nin ana muhalefet partisi liderinin bir Avrupalı Büyükelçi karşısında ‘El pençe’ durmaması gerektiğini belirterek CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e tepki gösterdi.

Özgür Özel'in Fransız Büyükelçi karşısında duruşu gündem oldu

İMAMOĞLU KARŞISINDAKİ DURUŞU DA TARTIŞMA KONUSU OLMUŞTU

Geçtiğimiz hafta CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu Saraçhane’de İBB binasında ziyaret etmişti. Özel’in İmamoğlu ile görüşürken de duruşu CHP’liler tarafından tartışma konusu olmuştu. CHP Genel Başkanı’nın bir belediye başkanı karşısında ellerini bağlayarak durması tepki çekmişti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.