Özgür Özel’den Galata yürüyüşü ile ilgili provokatif sözler: Çok kötü şeyler olabilirdi

Galata’daki buluşmadan rahatsız olan CHP Genel Başkanı Özel, “Yeni yılı kutlayıp eve dönenlerle çok kötü şeyler olabilirdi.” dedi.

Özgür Özel’den Galata yürüyüşü ile ilgili provokatif sözler: Çok kötü şeyler olabilirdi
Yayınlama: 04.01.2024
A+
A-

Yeni yılın ilk sabahında Galata’da yüz binler terör devleti İsrail’i protesto etmek için bir araya geldi. ‘Şehitlere rahmet Filistin’e destek İsrail’e lanet’ mitinginde toplanan vatandaşlar şehitlerimiz için dualar ederken İsrail terörünü de kınayıp Gazze halkıyla dayanışmasını tüm dünyaya gösterdi.

Galata’daki buluşma dünyada olduğu gibi Türkiye içerisinde de bir takım kesimleri rahatsız etti. Protestodan dönen bir vatandaşa elinde Kelime-i Tevhid bayrağı taşıdığı gerekçesiyle düzenlenen saldırı ve muhalif kesimin körüklediği ‘hilafet’ tartışmaları gündemdeki sıcaklığını koruyor.

ÖZGÜR ÖZEL’DEN PROKATİF SÖZLER

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yaptığı açıklamalar ile Galata Köprüsü’ndeki tarihi buluşmayı hedef aldı. Sözcü gazetesine konuşan Özel, “1 Ocak sabahı, namaz sonrası miting yapılması da son derece riskli. Yeni yılı kutlayıp eve dönenlerle çok kötü şeyler olabilirdi.” dedi.

Yılbaşı gecesi eğlenenler nedeniyle Gazze’ye destek şehitlere rahmet için düzenlenen etkinliğin iptal edilmesi gerektiğini savunan Özel’in provokatif sözleri ‘bu kadarına da pes’ dedirtti.

Kaynak: Haber7

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.