Mısır’da katliam gibi kaza: 32 ölü, 63 yaralı

Mısır’ın kuzeyinde meydana gelen trafik kazasında 32 kişinin hayatını kaybettiği, 63 kişinin yaralandığı açıklandı. Mısır basını, kazaya yoğun sis ve olumsuz hava şartlarının neden olduğunu yazdı.

Mısır’da katliam gibi kaza: 32 ölü, 63 yaralı
Yayınlama: 28.10.2023
A+
A-

Mısır Sağlık Bakanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, ülkenin kuzeyindeki Vadi en-Natrun bölgesi yakınlarında, Kahire-İskenderiye çöl yolu üzerinde yolcu otobüsü ile çok sayıda aracın karıştığı bir trafik kazası meydana geldi. Kaza sonrası araçlardan bazıları alev aldı. 32 kişinin hayatını kaybettiği, 63 kişinin yaralandığı kazanın nedeni açıklanmadı.

#WATCH : 32 people were killed and another 60 injured as a result of a massive road accident in Egypt.#Egypt #accident #EgyptAccident #LatestNews #BREAKING_NEWS pic.twitter.com/s1TC4vFmn7

— upuknews (@upuknews1) October 28, 2023

Mısır merkezli Mısri el-Yevm gazetesi, kazaya yoğun sis ve olumsuz hava şartlarının neden olduğunu belirtti. Devlete ait Ahbar el-Yevm gazetesinin haberinde de İskenderiye çöl yolunda çok sayıda aracın çarpışması sonucu korkunç bir kazanın meydana geldiği ve büyük bir yangın çıktığı ifade edildi.

Thousands of people died in the crash of 30 cars in Egypt, which occurred on the Cairo-Alexandria highway.#Cairo #Alexandria pic.twitter.com/I5XwXJyZgH

— SO.X (@Salveowner) October 28, 2023

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.