Metro açamayan İmamoğlu üstünü kapatmaya başladı

İstanbul’da henüz açılmayan metroları da sayarak ‘5 metro açtık’ reklamları yapan Ekrem İmamoğlu’nun “Metro girişlerinin üstünü kapatıyoruz” paylaşımı gündem oldu.

Metro açamayan İmamoğlu üstünü kapatmaya başladı
Yayınlama: 29.11.2023
A+
A-

  HABER7

İstanbul’da 2019 yılından bu yana görevde olan ancak tatillerden fırsat bulduğu dönemlerde vatandaşın beklediği hizmeti veremeyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yine tepki çekti. İstanbul’un birçok noktasına ‘5 metro açtık’ şeklinde bilboardlar asan ancak AK Parti döneminde inşa edilen metro duraklarını bile henüz tamamlayarak hizmete açamayan İmamoğlu, metro girişlerine yöneldi.

Metro açamayan İmamoğlu üstünü kapatmaya başladı

METRO GİRİŞLERİNİ KAPATMAYA BAŞLADI

Günlük milyonlarca vatandaşın kullandığı en yoğun toplu taşıma ağlarından birisi olan metro girişlerinde değişikliğe gidildi. Bu yeni çalışmayla birlikte metro girişleri ve yürüyen merdivenlerde yaşanabilecek olumsuzluklara karşı yeni önlemler alındı.

Metro açamayan İmamoğlu üstünü kapatmaya başladı

Bu kapsamda metro istasyonlarının girişleri İBB tarafından kapatılmaya başlandı. Konuyla ilgili X hesabından açıklama yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu “Metro giriş çıkışlarının üstünü kapatıyoruz. Bu sayede hem vatandaşlar ıslanmayacak, hem bilgilendirme ekranları olacak hem de merdivenlerdeki yağış sebepli arızalanmalar olmayacak.” ifadelerini kullandı.

“METRO AÇAMAYAN İMAMOĞLU ÜSTÜNÜ KAPATTI”

İmamoğlu’nun ‘metro girişlerinin üstünü kapatıyoruz’ paylaşımı sosyal medyada gündem oldu. İmamoğlu’nun Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlere sayılı günler kala giriştiği bu hamle, sosyal medyada “İmamoğlu metro açamayınca üstünü kapattı” yorumlarına neden oldu.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.