Kendileri minik yürekleri ve hünerleri büyüklerden anlamlı hediye

Sancaktepe Müftülüğü’ne bağlı Yenidoğan Şehitler 4-6 yaş Kur’an Kursu öğrencileri, Gazze’de yaşayan kardeşlerine biriktirdikleri harçlıklarını göndererek yürekleri ısıttılar.

Kendileri minik yürekleri ve hünerleri büyüklerden anlamlı hediye
Yayınlama: 21.12.2023
A+
A-

HABER7

Sancaktepe Müftülüğü’ne bağlı Yenidoğan Şehitler 4-6 yaş Kur’an Kursu öğrencileri, hocaları eşliğinde müftülüğü ziyaret ederek anlamlı bir hediyede bulundular. Minik öğrenciler, Gazze’de yaşanan zulme tepki olarak kardeşlerine yardım ve destekte bulunmak için biriktirdikleri harçlıklarını, Sancaktepe Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Sancaktepe Şube Başkanı Ertuğran Mehmet Soylu’ya teslim ederek TDV Sancaktepe Şubesi vesilesiyle gönderdiler.

Kendileri minik yürekleri ve hünerleri büyüklerden anlamlı hediye

MİNİKLERDEN YÜREKLERİ ISITAN HAREKET

Gazze’de yaşanan zulümde minik arkadaşlarına destek amaçlı biriktirdikleri harçlıkları gönderen öğrenciler ayrıca yaşanan olaylara dikkat çekmek içinde bir dizi etkinlik düzenledi. Şehitler 4-6 Yaş Kur’an Kursunda, Kur’ana geçen minkler için ve Filistinli kardeşleri için bir program tertip edildi. Etkinliklerde;  Kur’an okundu, ilahiler söylendi, dualar edilerek çocuklar için Nasreddin Hoca gösterisi de düzenlendi. Sancaktepe Müftüsü ve TDV Sancaktepe Şube Başkanı Ertuğran Mehmet Soylu da programa katılarak çocuklarla sohbet edip onların duygularına eşlik etti.

Kendileri minik yürekleri ve hünerleri büyüklerden anlamlı hediye

“HEM SEVİNDİRDİLER HEM DE DUYGULANDIRDILAR”

Miniklerin anlamlı hediyesi üzerine konuşan Müftü Soylu,“Bizleri hem sevindirdiler hem de duygulandırıp düşündürdüler. Solmayan güllerimize minik yavrularımıza teşekkür ediyorum. Kendilerine sohbet edip dua ettik ikramda bulunduk. Emanetlerini aldık ve ulaştırdık. Rabbim (c.c), geleceğimiz istikbalimiz ikbal yıldızlarımız olan çocuklarımızın cümlesinin kaderlerini güzel eylesin, vatanımızı milletimizi dinimizi devletimizi ve diyanetimizi sevenlerden eylesin, anne babalarına itaatli eylesin, yetiştiren hocalarımızdan ve cümle emeği geçenlerden razı olsun inşAllah” şeklinde konuştu. Müftü Soylu, kurs yönetimine ve öğreticilerine teşekkür etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.