Kaymakam Yasin Erdem’den Mevlid Kandili Mesajı

Kaymakam Yasin Erdem’den Mevlid Kandili Mesajı
VAN
Yayınlama: 26.09.2023
A+
A-

Kaymakam Erdem mesajında; Hz. Peygamber Efendimiz (s.a.v.) ‘in doğum yıldönümünü, bir kez daha birlik ve beraberlik duyguları içinde kutlamanın mutluluğu içindeyiz.

Bunun içindir ki; yaşamı boyunca yeryüzünde daima güzel ahlakın, adalet ve faziletin timsali olmuş, barışın, huzurun, hayır ve esenliğin tesis edilmesini sağlamış, iyilik ve güzelliği bizlere miras bırakmış olan Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) yeryüzünü şereflendirdiği bu güzide günü; Sevgili Peygamberimizin bireysel ve toplumsal hayatımıza yön veren merhametini, adaletini, sabrını, cömertliğini, insanlığa ve topluma sunduğu değerleri ile yol gösterici öğütlerini anlama, bu anlayışla yaşama ve yenilenme için bir fırsat olarak görmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Hz. Peygamber Efendimiz (s.a.v.)’in dünyayı şereflendirmesinin yıl dönümü olan Mevlid Kandil’inin bütün insanlığa rahmet ve huzur getirmesini Yüce Mevla’dan niyaz eder, bütün İslam âleminin ve değerli Gürpınar’lı hemşehrilerimin Mevlid Kandil’ini tebrik eder hayırlara vesile olmasını temenni ederim.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.