İsrail’li askerin korku dolu anları

7 Ekim tarihinden itibaren Filistin’in savunmasız halkına saldıran İsrail ordusundan yaralı asker gördükleri karşısında dehşete düştü ve korkuyla o anları anlattı.

İsrail’li askerin korku dolu anları
Yayınlama: 31.10.2023
A+
A-

Yıllardır abluka altında olan Gazze 7 Ekim 2023 tarihinden itibaren İsrail ordusunun şiddetini artırmasıyla çok daha zor günler yaşıyor. Yaşlı, kadın, çocuk, hasta demeden herkese silahlarıyla, bombalarıyla, füzeleriyle saldıran İsrail ordusunun askerleri gün geçtikçe vahşeti artırıyor. Ancak İsrail’li yöneticilerinin veya ordunun hesaba katmadıkları bir durum var. İsrail’li asker gördüklerini tüm dünyaya anlattı. Karşılarında savunmasız halkın olduğunu düşünen İsrail’li askerler savaşa giderken karşılaştıklarıyla adeta çöküşe uğradılar. Bir askerin ağlayarak anlattıklarıyla sarsıldılar.

Gazze’ye girmeye çalışan yaralanıp ölü taklidi yapan siyonist İsrail asker anlatıyor:

Komutanlarımız bizi gaza getirip “Her biriniz Rambosunuz, Thorsunuz, Kahramansınız, onlar savaşmasını bilmiyorlar, korkaktırlar, Silahları olmayan bir kaç kişidirler” diyorlardı. Ama Gazze’ye girdiğimizde 1 adam tek başına 3 tankımızı imha etti. Bir sürü askerimizi öldürdü. Bende yaralandım ve ölü taklidi yaparak hayatta kalmayi başardım. “Lütfen birileri Netanyahu’yu durdursun” Bu bir Savaş değil ! Karşımızdakiler insan değil Hayaletler Ordusu.  

Kaynak: İHA

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.