İsrail Şifa hastanesine saldırdı, tepkiler çığ gibi büyüdü

İsrail 7 Ekimden itibaren Gazze’ye havadan ve karadan saldırıyor. Büyük savaş suçlarına imza atan İsrail hastaneleri bombalayarak birçok eleştiriye maruz kalıyor.

İsrail Şifa hastanesine saldırdı, tepkiler çığ gibi büyüdü
Yayınlama: 15.11.2023
A+
A-

Abluka altında olan Gazze’deki Filistin’liler her an yaşadıkları tehlikelerden korunmak için şehirdeki hastanelere sığındı. Hem yaralıların tedavi niyetiyle gittiği hem de masum sivillerin sığındığı hastaneler de İsrail’in saldırılarına maruz kalıyor. Gazze Hastaneler Genel Müdürü Muhammed Zakut:“Hastaneden çıkamayan yüzlerce yaralı var” diyor. İsrail çok büyük bir savaş suçu işleyerek yaralıların ve mağdur insanların sığındığı hastaneleri bombalıyor. Birçok insan İsrail’İn hastaneleri bombalamasının savaş suçu olduğunu söyledi. 

İsrail Şifa hastanesine saldırdı, tepkiler çığ gibi büyüdü

Filistin hükümeti hastanelerde yaşanan bombardıman sonrasında açıklama yaptı: İsrail güçleri Şifa Hastanesine saldırarak bir kez daha iğrenç bir suç işledi.

Bombardımanın hedefi olan Şifa Hastanesi yönetimi ise İsrail’in yaptığı haksız saldırı için “İsrail’in saldırısı sırasında hastaneden tek kurşun atılmadı” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.