“İpekyolu’nu AK belediyecilikle tanıştıracağız”

AK Parti İpekyolu Gençlik Kolları Başkanı Sedat Avcı: “İpekyolu’nu AK belediyecilikle tanıştıracağız” dedi.

“İpekyolu’nu AK belediyecilikle tanıştıracağız”
VAN
Yayınlama: 13.11.2023
A+
A-

AK Parti İpekyolu Gençlik Kolları Başkanı Sedat Avcı, yaptığı açıklamada, İpekyolu ilçesini Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinden, gençliğin abisi Yavuz Kuşan Başkanımızla birlikte ana kademe, gençlik kolları ve kadın kolları olarak İpekyolu ilçesini AK belediyecilikle tanıştıracaklarını söyledi.

Avcı, İpekyolu ilçesinin Van’ın en büyük ve en önemli ilçelerinden biri olduğunu belirterek, “İpekyolu, Van’ın kalbi, kültürü, tarihi ve ekonomisi demektir. Bu ilçeyi AK belediyecilikle buluşturmak için. Mahalle mahalle, sokak, sokak , kapı, kapı gece gündüz demeden çalışacağız. İpekyolu’na yakışan, halkımızın ihtiyaçlarını karşılayan, ilçemizi daha yaşanabilir, daha güvenli, daha temiz ve daha modern bir hale getirecek projelerimiz var. Bu projeleri hayata geçirmek için hem teşkilatımız hem de halkımızla birlikte hareket edeceğiz” dedi.

Avcı, “İpekyolu’nu AK belediyecilikle tanıştırdığımızda, ilçemizde yaşam kalitesi artacak, halkımızın refahı yükselecek, ilçemizin çehresi değişecek. İpekyolu, Van’ın parlayan yıldızı olacak” diye konuştu.

Avcı, 2024 yerel seçimlerinin İpekyolu ilçesi için bir dönüm noktası olduğunu vurgulayarak, “. 2024 yılı, İpekyolu’nun AK belediyecilikle tanışacağı yıl. 2024 yılı, İpekyolu’nun kaderinin değişeceği yıl. 2024 yılı , İpekyolu’nun zafer yılı olacak. Biz buna inanıyoruz, halkımız da buna inanıyor. İnşallah, 2024 yılında İpekyolu’nda AK Parti bayrağını dalgalandıracağız” dedi.

Avcı, son olarak, İpekyolu halkına teşekkür ederek, “İpekyolu halkı, AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a her zaman büyük bir sevgi ve destek gösterdi. Biz de bu sevgi ve desteğe layık olmak için gece gündüz çalışıyoruz. İpekyolu halkı, AK Parti’yi yalnız bırakmayacak, AK Parti de İpekyolu’nu yalnız bırakmayacak., AK Parti de İpekyolu’nu istiyor. İpekyolu halkına şimdiden teşekkür ediyor, ve 2024 yerel seçimlerinde partimizden aday adaylığı başvurusunda bulunacak Belediye Başkan adaylarımıza , meclis üyesi adaylarımıza başarılar diliyorum’’ dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.