Gürpınar’da Hummalı Çalışma Devam Ediyor

Gürpınar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yapılan planlama ve ilçe sakinlerinden gelen talepler doğrultusunda, Gürpınar genelinde hummalı bir çalışma gerçekleştiriyor. Başta metruk yapılar, tarımsal çalışmalar ve...

Gürpınar’da Hummalı Çalışma Devam Ediyor
VAN
Yayınlama: 25.05.2024
A+
A-

Gürpınar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yapılan planlama ve ilçe sakinlerinden gelen talepler doğrultusunda, Gürpınar genelinde hummalı bir çalışma gerçekleştiriyor.
Başta metruk yapılar, tarımsal çalışmalar ve ulaşım olmak üzere merkez ve kırsal mahallelerde birçok çalışmayı aralıksız sürdüren ekipler, ilçe sakinlerinin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor.
Kentteki farklı noktalarda eş zamanlı olarak çalışma gerçekleştiren ekipler, mahallelerin koşullarına göre çeşitli çalışmalar yürütüyor.
Gece gündüz demeden yoğun bir çaba içerisine giren ekiplerin çalışmaları vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıyor.
Konuyla ilgili açıklama yapan Gürpınar Belediyesi Eş Başkanları Mukaddes Karakoç ve M. Tahir Ertaş, çalışmaların ilçe genelinde aralıksız süreceğini belirttiler.
Gürpınar’ın hizmetin en güzeline layık olduğunu ve bu kapsamda yoğun bir çalışma programı içerisinde olduklarını ifade eden Eş Başkanlar, “Sadece son bir ay içerisinde 4 bin metreküp metruk hafriyat temizliği yaparak mahallelerimizde tehlike arz eden metruk yapıları ortadan kaldırıyoruz. Belediyemize bağlı iş makinaları vasıtasıyla tarımsal çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu kapsamda sulama kanalları, bent ve göletleri temizleyerek çiftçilerimizin yanında oluyoruz. Stabilize yol yapım ve onarım çalışmalarıyla ekiplerimiz sürekli sahada çalışmalarını sürdürüyor. Yoğun bir emekle sahada olan tüm çalışma arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyoruz. Sezon boyunca gelen talepler ve ilçemizin ihtiyaçları doğrultusunda faaliyetlerimizi sürdüreceğiz.” dedi.

Kaynak: BÜLTEN

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.