Gül diyarı Isparta’dan şifa dolu karışımlar

Op. Dr. Feridun Kunak sağlık dolu bir programla evlere konuk oluyor. Sağlığı izleyicisinin ayağına götüren Kunak’ın sunduğu ‘Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık’ bu hafta Isparta’dan sağlık dolu bilgilerle izleyici karşısına çıkacak.

Gül diyarı Isparta’dan şifa dolu karışımlar
Yayınlama: 13.03.2023
A+
A-

Yaptığı programlarla izleyicisinin yaşam standartlarını yükseltmeyi hedefleyen Op. Dr. Feridun Kunak, alternatif tıbbı modern tıpla harmanlıyor.  Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık ekibi bu hafta Isparta’dan renkli görüntülerle ekrandaki yerini alacak. Dr. Feridun Kunak ilk olarak Keçiborlulu bir ailenin evine konuk oldu. Isparta’nın meşhur gülleriyle özel bir su hazırlayan Kunak, ev sahibesinin ayaklarındaki sorunlara çözüm buldu. Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize sağlık ekibi daha sonra gül işleme fabrikasına gitti. Burada iki dargın arkadaşı barıştıran Kunak, duygu dolu anlar yaşadı. Gül yağının nasıl yapıldığını izleyen Kunak, gülün faydalarını izleyicileri için anlattı.

Dr. Feridun Kunak son olarak bel ağrısı şikayeti yaşayan bir izleyicisine tedavi uyguladı. Bel bölgesindeki kıllanmanın ne anlama geldiğini anlatan Kunak, çok özel kür tarifleri verdi.

Sağlıklı ve kaliteli bir hayata kapı açmaya hazırlanan ‘Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık’ her Cumartesi 13.10 ’da Kanal 7’de…

Kaynak : İHA

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.