Gazze’deki soykırıma Almanya desteği!

Gazze’deki sivillere yönelik soykırım gerçekleştiren işgalci İsrail’e Almanya’dan destek geldi. Almanya, kiraladığı silahlı Heronların Gazze’deki soykırımda kullanılmasına izin verdi.

Gazze’deki soykırıma Almanya desteği!
Yayınlama: 12.10.2023
A+
A-

Haber7

Hamas’ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları’nın işgalcilerden kurtulmak için başlattığı mücadelede Batı ülkeleri işgalci İsrail’in yanında yer aldı. Bir avuç Filistinlinin verdiği mücadeleye karşı İsrail, Gazze’deki sivil halka ağır bombardıman gerçekleştirdi. Hastane, ambulans, ibadethane, kadın, çocuk tanımayan işgalci İsrail’e Almanya’dan da Heron desteği geldi.

KATLİAMA ORTAK OLDU

Reuters’da yer alan haberlere göre; Almanya Savunma Bakanlığı kaynakları, İsrail’in Heron kullanma talebi onaylandı. Alman Savunma Bakanı Boris Pistorius, İsrail’den kiralanan 2 adet Heron TP model silahlı insansız hava aracı için kullanım izni verdi.

Alman bakan, silahlı Heronların eğitimi için İsrail’de bulunan 16 Alman pilotun ise ülkeye dönmesi yönünde talimat verdi.

Gazze’deki soykırıma Almanya desteği!

______________

GAZZE’DE SOYKIRIM VAR

İzzeddin Kassam Tugayları, İsrailli askerlere yönelik Aksa Tufanı Harekatı başlattı. Kassam Tugayları, İsrail askerleriyle çatışarak çok sayıda yeri ele geçirdi. Bu harekatın ardından işgalci İsrail, Gazze’deki sivil yerleşim yerlerini, hastaneleri ve ibadethaneleri hedef aldı. Son belirlemelere göre; çocuk, kadın demeden Gazze’yi bombalayan İsrail’in bu saldırısında 1055 kişi şehit olurken, 5 bin 184 kişi yaralandı. İşgal altındaki Batı Şeria‘da ise İsrail askerlerinin saldırılarında 21 kişi şehit düştü, yaklaşık 130 kişi de yaralandı.

Gazze’deki soykırıma Almanya desteği!

Gazze’deki soykırıma Almanya desteği!

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.