Erdoğan: Başıboş köpek sorununu çözeceğiz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, başıboş köpek sorununa ilişkin, “Bu sorunu inşallah inancımıza, kültürümüze ve şefkat medeniyetimizin bize vazettiği ilkeler çerçevesinde mutlaka çözüme kavuşturacağız.” dedi.

Erdoğan: Başıboş köpek sorununu çözeceğiz!
Yayınlama: 09.12.2023
A+
A-

SON DAKİKA HABERİ: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Dünya İnsan Hakları Günü İnsanlığın Yüzü Programı”nda konuştu. Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Erdoğan, başıboş köpek sorununa ilişkin de net mesajlar verdi.

Başıboş sokak köpeklerinin zarar verdiği insanların haklarını korumanın da görevleri olduğu bilinciyle hareket ettiklerini vurgulayan Erdoğan, “Başıboş sokak hayvanlarıyla ilgili artan şikayetlerin farkındayız. Önceki gün Ankara’da yaşanan ve bir evladımızın ağır yaralandığı elim hadise hepimizin yüreğini dağlamıştır. Bu sorunu inşallah inancımıza, kültürümüze ve şefkat medeniyetimizin bize vazettiği ilkeler çerçevesinde mutlaka çözüme kavuşturacağız.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, insan hak ve hukukunun söz konusu olduğu hiçbir alanı boş bırakmadıklarını, görmezden gelmediklerini ve ihmal etmediklerini belirterek, bazı süreçlerin vakit alabildiğini ama nihayetinde her meseleyi hal yoluna koyduklarını bildirdi.

ANKARA’DAKİ SON VAKA BARDAĞI TAŞIRDI

BAKAN YERLİKAYA: SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Tunahan Yılmaz’ın ağır yaralandığı olaya ilişkin soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Yerlikaya,  “Ankara İli, Keçiören İlçesi, Kafkas Mahallesi’nde dün sabah saat 08.45 sıralarında okuluna gitmek için evinden çıkan ilkokul 4. sınıf öğrencisi T.Y. adlı çocuğumuzun, başı boş köpeklerce  saldırıya uğraması ve ağır yaralanması üzerine; Olayın, Mülkiye Müfettişlerince tüm yönleri ile araştırılması için soruşturma açılmıştır.” demişti.

Erdoğan: Başıboş köpek sorununu çözeceğiz!

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.