Ehliyet alacaklar dikkat! Büyük zam yolda

8 bin TL olan ehliyet kursu ücretleri son yapılan zamla birlikte 12 bin TL’ye çıkarılmıştı. Yüzde 50’lik zammın ardından ikinci büyük zam da yolda…

Ehliyet alacaklar dikkat! Büyük zam yolda
VAN
Yayınlama: 09.12.2023
A+
A-

Van Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Derneği Başkanı Sertaç Kütükoğlu, 2024 yılında ehliyet ücretlerinde artış olacağını ifade etti.
En son 2 hafta önce ücretlere zam yaptıklarını belirten Kütükoğlu, yeni yıla beraber vergilere zam yapılacağını ve sektör olarak bu durumdan doğrudan etkileneceklerini söyledi.

“EHLİYET ALIM ÜCRETİ 19 BİN TL’Yİ BULUR”
Kurs ücretlerini 2 hafta önce yaptıkları toplantıdan sonra 12 bin TL yaptıklarını belirten Kütükoğlu, “Şuan 12 bin TL alıyoruz. Yılbaşında asgari ücret artacağından dolayı ona göre karar verip arttıracağız. Ocak veya şubat ayında tekrar bir zam yapılacak. Yeniden bir iyileştirme yapacağız. Yılbaşında vergilere yüzde 58 zam gelecek. Şuan maliye ücreti 3 bin 258 TL’dir. Bu ücret yılbaşından sonra 6 bin TL’yi bulacaktır. 12 bin TL kurs ücreti, 6 bin TL maliye, direksiyon sınav ücreti ile beraber yeni yılda ehliyet alım ücreti 19 bin TL’yi bulacak.” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.