Edremit TOKİ Mahalleleri arası ücretsiz ulaşım

Edremit TOKİ Mahalleleri arası ücretsiz ulaşım
Yayınlama: 08.03.2024
A+
A-

Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, ‘Yeni Yüzyılda Edremit Projeleri’ kapsamında vadettiği projeleri tek tek gerçekleştiriyor. Bu projeler kapsamında TOKİ sakinleri için !Ücretsiz Ring Servisi’ni hayata geçirdi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Say; “Biz bir süre önce proje lansman çalışmalarımız yaparken vatandaşlarımızın TOKİ mahalleleri arasında bir ulaşım sorunu yaşadıklarını tespit ettik. Bunu da seçimden hemen önce ücretsiz olarak yerine getireceğimizi vadetmiştik. Arkadaşlarımız Pazartesi gününden itibaren deneme sürüşlerine başlamıştı. Bugünde resmi olarak yolcularımızı alıp bu hizmeti başlatmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesileyle bu kararı uygulamada çalışma arkadaşlarımıza, meclis üyelerimize ve bu konuda girişimleri olan özellikle Yeni TOKİ, Eski TOKİ ile Kiracılar TOKİ mahalle muhtarlarımıza buradan Edremit halkı adına teşekkür ediyorum. Edremitli vatandaşlarımız artık hiçbir ücret ödemeden 3 büyük mahallemiz ve Edremit merkez arasındaki ulaşımlarını gerçekleştirecekler. Özellikle okulla giden çocuklarımız ulaşımlarını bu araçlarımızla temiz, güvenli ve nezih bir şekilde sağlayacaklar. Bu sözümüzü de yerine getirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun” açıklamasında bulundu.

Erenkent Mahalle Muhtarı Öznur Pazarbaşı Bingöl; “Vatandaşın dört gözle beklediği on numara bir hizmettir. Başkanımıza böyle bir hizmeti mahalle sakinlerimize sunduğu için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Edremit’te ikamet eden ve böyle bir projeden duyduğu memnuniyeti dile getiren vatandaş Mahide Aşık Selimoğlu da; “Ben Edremitliyim. İsmail Say’dan çok memnunuz. Teşekkür ederiz. Edremit’i güzelleştirdi. Spor yerleri, yürüyüş yolları, servis hizmeti sundu bizlere. Az bir mesafede servise biniyorduk 17-18 lira para veriyorduk. Bu sorunu da ortadan kaldırdı.  Onun için de çok rahatız. Başkanımıza bu hizmetten dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: ŞİLAN HACIYUSUFOĞULLARI -HABER GÜRPINAR

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.