DEVA Partisi Van’da seçim ofisi açıyor

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Van İl Başkanlığı’nın seçim ofisi Cumartesi günü düzenlenecek olan etkinlikle Vanlıların hizmetine açılacak.

DEVA Partisi Van’da seçim ofisi açıyor
VAN
Yayınlama: 29.02.2024
A+
A-

31 Mart tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Van İl Başkanlığı, Cumartesi günü seçim ofisini hizmete açacak.

DEVA Partisi Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Erkan İrven, İpekyolu Belediye Başkan Adayı Cahit Kundakçı, Tuşba Belediye Başkan Adayı Mustafa Erad ve Edremit Belediye Başkan Adayı Afet Kuşman Özkaçmaz’ın seçim ofisi, Genel Başkan Yardımcı ve İstanbul Milletvekili Dr. Medeni Yılmaz, Genel Başkan Başdanışmanı Kerem Altun ve Gaziantep Milletvekili Ertuğrul Kaya’nın katılımıyla Cumartesi günü Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Kahvaltıcılar Sokağı’nda düzenlenecek törenle açılacak.

“VAN’DA İYİ BİR SONUÇ ALACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUZ”
Seçim ofisinin açılışıyla ilgili açıklamalarda bulunan DEVA Partisi Van İl Başkan Vekili Sinan Akdoğan, yerel seçimler kapsamında çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini belirterek, “31 Mart tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Av. Erkan İrven başta olmak üzere, İpekyolu Belediye Başkan Adayımız Cahit Kundakçı, Tuşba Belediye Başkan Adayımız Mustafa Erad ve Edremit Belediye Başkan Adayımız Afet Kuşman Özkaçmaz hanımefendi sahada ekipleriyle birlikte çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. 31 Mart tarihine kadar sıkmadık el, dokunmadık yürek bırakmayacağız. Bu kapsamda seçim otobüsümüzü de hazırladık. En iyi şekilde seçime hazırlanıyoruz. Belediye başkan adaylarımız sahada kendilerini ve projelerini anlatıyor. Partimize ve Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan Beye büyük bir teveccüh olduğunu görüyoruz. İnşallah 31 Mart tarihinde Van’da iyi bir sonuç alacağımızı düşünüyoruz. İddialı bir şekilde sahadaki çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Bunun yanında Cumartesi günü saat 14.00’te Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Kahvaltıcılar Sokağı’ndaki seçim ofisimizi görkemli bir törenle halkımızın hizmetine açacağız. Genel Başkan Yardımcımız ve İstanbul Milletvekilimiz Sayın Dr. Medeni Yılmaz, Genel Başkanımız Başdanışmanı Sayın Kerem Altun ve Gaziantep Milletvekilimiz Sayın Ertuğrul Kaya bu kapsamda ilimize teşrif edeceklerdir. Cumartesi günü Kampüs yolu üzerinde bulunan Külliye Cami yanında toplanacak olan araçlarımız, konvoy halinde seçim ofisimizin bulunduğu noktaya hareket edecektir. Bu kapsamda bütün halkımızı seçim ofisimizin açılışına bekliyoruz. Rabbim çıktığımız yolda bizleri muvaffak etsin” ifadelerini kullandı.

Başkan Vekili Akdoğan, tüm DEVA gönüllülerini konvoya beklediklerini söyledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.