Deniz Ülke Arıboğan’dan seçim şarkısı eleştirisi! Yücel Arzen’den Sezen Aksu’lu cevap!

Deniz Ülke Arıboğan, AK Parti’nin Yücel Arzen’in bestelediği ‘Söyle’ isimli seçim şarkısını eleştirdi. Ünlü sanatçı Arzen, Arıboğan’a Sezen Aksu örneği vererek cevap verdi.

Deniz Ülke Arıboğan’dan seçim şarkısı eleştirisi! Yücel Arzen’den Sezen Aksu’lu cevap!
Yayınlama: 17.03.2023
A+
A-

“Türkiye Yüzyılı” vurgusuyla başlayan “AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı” öncesi AK Parti İstanbul 3. Bölgeden aday olan sanatçı Yücel Arzen’in bestelediği ‘Söyle’ seçim şarkısı yayınlandı.

Deniz Ülke Arıboğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla AK Parti’nin yeni seçim şarkısını eleştirdi. Arıboğan’a cevap ünlü sanatçı Yücel Arzen’den geldi.

DENİZ ÜLKE ARIBOĞAN: ÇOK İTİCİ BİR MÜZİK…

Seçim şarkısının çok itici bir müzik olduğunu belirten Arıboğan, ”Bence kim bu şarkıyı seçtiyse çok kötü bir seçim olmuş. Kasvetli, akılda kalmayan ve çok itici bir müzik.” ifadelerini kullandı.

ÜNLÜ SANATÇIDAN TEPKİ GELDİ

Arıboğan’ın paylaşımına ünlü sanatçı Yücel Arzen, Sezen Aksu örneği vererek cevap verdi.

Arzen cevabında, ‘‘Böyle bir şarkının sözleri ile “içi kararan” birine ancak Sezen Aksu’nun 6 Şubat Depremlerine rağmen fingir fırıldak, şen şakrak ve oldukça ironik (ancak sizin gibi çok eğitimli ve zekilerin anlayacağı…) TİP’ik şarkısını önerilir! Sözleri yazın ve okuyun!” ifadelerini kullandı.

Kaynak : İHA

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.