Cumhurbaşkanı Erdoğan Van’da!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin mitingine katılmak üzere Van’a geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı havalimanında çocuklar karşıladı. Erdoğan’ın Van’da vereceği müjdeler merak ediliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Van’da!
Yayınlama: 15.03.2024
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Van’da yaptığı konuşmasında bazı önemli noktalar şu şekilde;

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında; “İpekyolunun hiç sönmeyen kutup yıldızı dünyanın gıpta ettiği Van’da sizlerle olmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Her fırsatta size koşuyoruz. İyi ve kötü gününüzde hep yanınızda olduk” ifadelerini kullandı.

Van sağolsun bizi hep bağrına bastı

“Van sağolsun bizi hep bağrına bastı. Oy oranı canla aramızdaki gönül bağını ve vefayı ifade etmekten çok uzaktır. Sizlerin kapınızın önünde geçemeyecek isimleri, iradenize ipotek koyarak Cumhurbaşkanı yapmak istediler, Van’ı da bu oyuna alet ettiler. Bugün aynı oyunu yine sahnelemenin peşindeler. Sizlerin iradesini birkez daha satışa çıkardılar. Mutfaktan konuşanların sonunu gördük ama balkondan konuşanlar tam karşınızda. Kazanmak için değil kaybetmek için çalış mantığını devreye koydular. Kurdukları oyunlarla milletin aklıyla alay ettiler. Bağırarak çağırarak yalan söyleyerek kibirle milleti aşağılayarak kimse bu kinden kendini arındıramaz. Milli irade 31 Mart’ta tokatı vuracaktır.”

“Zübük siyasetçilere dur demeye var mısınız”

“Zübük siyasetçilere dur demeye var mısınız? Van’ı enerjisinden sömürenlere kurtarmaya var mısınız? Bu coğrafyayı büyük zorluklarla vatan yaptık. 31 Mart akşamı Ercişt’en zafer sesi gelecek mi? Bu coğrafyayı büyük zorluklarla vatan yaptık öyle kalması içinde büyük fedakarlıklarda bulunduk. Ayakta duramayalım diye başımızda beliren bir musibet ortaya çıktı. Bu musibetler kimi zaman terör eylemleri olarak karşımıza çıktı. Bir yandan tarihi demokrasi ve kalkınma atılımıyla eksikleri tamamlayan Türkiye Yüzyılı’yla bir Türkiye var. Diğer tarafta da. İstikrarsız olanlar var. Son iki asırdır biz bu oyuna çok maruz kaldık ve çok örselendik. Vatan toprağını bize çok gördüler. Ülkemizi bölmek için uğraştılar. Artık maskelerin inme vakti geldi. Karşımızdaki muhalefetin hiçbiri kendi değil. CHP hükümeti kendi değil. Herkes kendi ihtirasının peşinde, öte yandan DEM kimin partisi kimin elinde belli değil.”

“Mücadele veren tek döken sadece biz varız”

Konuşmasında Van’a 168 milyar lira kamu yatırımı yaptıklarını ifade eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Mücadele veren tek döken sadece biz varız. Akıttığımız her damla ter, kadir kıymet bilene helal olsun. Ama bölmek isteyen istismarcılara da eyvallah etmeyiz. Seçime az kaldı. Bunun için hep beraber çalışacağız. Bizim milletimize verdiğimiz her sözde hizmetler bulunuyor. Bu anlayışla Van’a da son 21 yılda ne kadar yatırım yaptık biliyor musunuz? 168 milyar lira kamu yatırımı yaptık” şeklinde konuştu.

“İktidara geldiğimizde iki adet atık su arıtma tesisi varken bu sayı 8 çıktı. Van’da 10 millet projemizden 6’sı tamamlandı. Ulaştırmada 36 kilometreden yapılmış yol uzunluğunu 590 kilometreye çıkardık. Kuskunkıran tünelini çift kapı olarak hizmete açtık. Van-Hakkari ve Yüksekova ayrımı yolunu, çevre yolunu, Doğubeyazıt-Çaldıran yolunu ve Erciş şehir geçişini bu yıl tamamlıyoruz. Ayrıca Van çevre yolunun kalan kısmını Erciş, Muradiye, Çaldıran, Van, Özalp, Adilcevaz yolunu önümüzdeki yıl bitirmeyi hedefliyoruz.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.