Bu kafe Van’da bir ilk: Yemek ve oyun birada

Van’ın İpekyolu ilçesinde İranlı 3 girişimci tarafından açılan iş yerinde kafe ve oyun konsolları bir arada. Kafe, bir yandan yemek yerken diğer yandan oyun oynayıp eğlenceli vakit geçirmeye olanak sağlıyor.

Bu kafe Van’da bir ilk: Yemek ve oyun birada
VAN
Yayınlama: 20.11.2023
A+
A-

Van’ın İpekyolu ilçesine bağlı Bahçıvan Mahallesi’nde SGK il binasının hemen yanında açılan Infınıty Court, yemek ve eğlenceyi bir arada sağlıyor.
İranlı 3 girişimci, Van İş Geliştirme Merkezi (İŞGEM) yerleşkesinde ürettikleri oyun konsollarını Vanlılarla buluşturuyor. Kafeye gelen müşteriler, sanal gerçeklik gözlüğü ile arabadan uçağa birçok aracı sürmeliyor ve farklı oyunlar ile hoşça zaman geçirebiliyor.
Açtıkları iş yeri hakkında konuşan işyeri ortaklarından ve aynı zamanda Endüstri Mühendisi olan Şirin Tayyari endüstri, 7 yıldır Van’da yaşadığını ve 2 yıl önce bir şirket kurup, iş yeri açtığını belirtti.


İş yerinde bulunan oyun konsollarının ortağı tarafından Van İŞGEM’de ürettiklerini ifade eden Tayyari, “Burada da şovrum gibi bir yer açmak istedik. Burada ürettiğimiz bazı oyun konsolları Türkiye’de bir ilktir. Başka yerde örneği yok. Hem yarış, hem spor, hem de eğlence amacıyla kullanılabilir. Van’da ilk defa içinde oyun konsollarının olan kafe açıldı. Dileyen müşterilerimize kafe bölümümüzde pizza, hamburger servisi de yapabiliyoruz.

Hem çocuklar hem de yetişkinler gelip burada eylenip, oyun oynayabilirler. Gençleri buraya davet ediyorum. Gelip bu oyunları bir kez denesinler. Van’da hiç olmayan oyunlar var burada ve oyunlar çok heyecanlıdır. Bir kez denemelerini isterim.” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.