Biden’ın doğum günü olay oldu: Ateş seni çağırıyor

ABD Başkanı Joe Biden, 81’inci doğum gününe özel 81 mumlu pastasıyla çekilmiş fotoğrafını ilk kez girdiği sosyal medya platformu Threads’te paylaştı. Bir kullancısı fotoğrla alakalı olarak, “Ateş seni çağırıyor.” yorumunu yaptı.

Biden’ın doğum günü olay oldu: Ateş seni çağırıyor
Yayınlama: 22.11.2023
A+
A-

ABD Başkanı Joe Biden paylaşımında, “Bugün 81 oldum ve yeni bir sosyal medya platformum (Threads) var. İyi dilekler için teşekkürler millet! Ve doğum günü mumu fabrikasında çalışan işçiler, umarım sendikanız size fazla mesai almayı sağlıyordur.” mesajını düştü.

İlerleyen yaşına rağmen 2024 yılında yeniden aday olmaya hazırlandığı için eleştiri konusu olan Biden’ın pastası sosyal medyada gündem oldu.

Biden'ın doğum günü olay oldu: Ateş seni çağırıyor

Radyo sunucusu Dana Loesch, “Önündeki tabakta cehennem portalı var.” diye yazdı.

Başka bir kullanıcı ise, “Masayı niye öyle tutuyor. Pasta bana Amerika ekonomisinin durumunu hatırlattı.” yorumunda bulundu.

Diğer bir kullanıcı ise “Ateş seni çağırıyor.” yorumunu yaptı.

“60’INA GİRMEK ZOR”

Biden, Beyaz Saray’da her yıl düzenlenen Şükran Günü geleneği “hindi affetme töreni”nde ise, gaflarına bir yenisini ekledi. Biden, dünyaca ünlü pop yıldızları Taylor Swift ve Britney Spears’ı karıştırdı. Biden, konser turnesi kapsamında Brezilya’da bulunan Taylor Swift’ten “Britney” diye bahsetti.

ABD Başkanı, “Bugün benim doğum günüm. Az önce Oval Ofis’te doğum günü şarkısı söylediler. Bilmenizi isterim, 60’ına girmek zor.” diyerek de yaşıyla ilgili de şaka yaptı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.