Beyaz Saray, Biden’ı yalanladı

İsrail’de teröristlerin, çocukların kafasını kestiği yönündeki asılsız iddialara ABD Başkan Joe Biden da katıldı. Başkan Bıden’ın açıklamalarını Beyaz Saray yalanladı.

Beyaz Saray, Biden’ı yalanladı
Yayınlama: 12.10.2023
A+
A-

  HABER7

 İsrail medyasının servis ettiği ve Başbakan Binyamin Netanyahu’nun yayılmasına öncülük ettiği “İsrail’de teröristlerin, çocukların kafasını kestiği” yönünde ki asılsız iddialara ABD Başkanı Joe Bıden’da ortak oldu. Beyaz Saray yetkilileri ise bu konunun sadece bir kaç habere dayandığı yönünde bir açıklama yaptı. 

BEYAZ SARAY YALANLADI

Beyaz Saray, Biden’ın “Teröristlerin, çocukların kafasını kestiğine” ilişkin iddialarının, birkaç habere ve İsrailli yetkililerin söylemlerine dayandığını açıkladı.

AÇIKLAMALAR DEZENFORMASYONDUR

Bir açıklamada Türkiye’den geldi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “ABD Başkanı Joe Bıden’ın açıklamaları dezenformasyondur” denildi.

ABD Başkanı Joe Biden’in İsrail medyası tarafından ortaya atılan “Hamas direnişçileri 40 bebeğin kafasını kesti” iddiasıyla ilgili, “Çocukların kafalarının kesildiği fotoğrafları göreceğimi hiç düşünmezdim.” şeklindeki açıklaması dezenformasyondur.️ pic.twitter.com/1b4qqP6q4g

— Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (@dmmiletisim) October 12, 2023

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.