Bedensel engelliler spor ailesi deprem şehitlerine ağlıyor

Kahramanmaraş merkezli 10 ilde meydana gelen 7.7 ve 7.6’lık iki deprem spor ailesinden de birçok canın ebediyete göçmesine sebep oldu. Bunlardan birisi de Bedensel Engelliler Spor Federasyonu sporcuları hakem ve antrenörleri oldu.

Bedensel engelliler spor ailesi deprem şehitlerine ağlıyor
Yayınlama: 19.04.2023
A+
A-

Oturarak Voleybol Sporcu Hacı Kalaycı, yabancı uyruklu Mehdi Saedavi, Hamed Matroudi, Mohammad Reza Mir Ahmadi ve Kamerun uyruklu Elvis Nkam Teneng vefat eden sporcular oldular. Ampute Futbol Gözlemcilerimizden Cevdet Karakurt eşi ve iki çocuğu, Tekerlekli Sandalye Basketbol Teknik Komiseri Aydok Yetişen eşi ve iki çocuğu, Hatay Tekerlekli Sandalye Basketbol Sporcusu Murat İçel eşi ve kızı, Tekerlekli Sandalye Basketbol Gözlemcisi Zihni Ulusu ve Tekerlekli Sandalye Basketbol Gözlemcisi Hacı Reyhanlı da depremde hayatlarını kaybettiler.

Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Muaz Ergezen, Kahramanmaraş merkezli 10 ilde meydana gelen ağır hasara ve can kaybına yol açan depremin kendi ailesine de büyük zarar verdiğine dikkat çekerek, birçok sporcumuz hakem ve teknik ekibimiz bu depremde hayatını kaybetti. Kendilerine Allahtan rahmet ailelerine başsağlığı diliyorum. Bu 10 ilimizde yaşayan ve depremden etkilenen bedensel Engelli spor ailesi için yardım çalışmalarına başladık. Ayni ve nakdi yardımlar için kampanya başlattık. Bu kampanyamıza hem ulusal hem de uluslararası düzeyde birçok kurum, kuruluş ve şahıslar büyük ilgi gösterdi. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Özellikle yurtdışından gelen destekler bizi fazlasıyla mutlu etti. Yardımlarımız aralıksız devam edecek” diye konuştu.          

Kaynak : İHA

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.