Başkan Tanış’tan Yeni Yıl Mesajı

Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Tanış’tan Yeni Yıl Mesajı
VAN
Yayınlama: 31.12.2023
A+
A-

2024 yılının dünyaya, Türkiye’ye ve Gürpınar’a huzur ve sağlık getirmesini dileyen Başkan Tanış, yeni yılda da Gürpınar’ı daha ileriye taşıyacak yatırımlara imza atmak için durmaksızın çalışacaklarını kaydederek şunlara yer verdi:

“Gürpınarımızı daha güzel yarınlara taşımak için yaptığımız çalışmaların verdiği heyecan, sevinç ve gururunu hep birlikte yaşadığımız 2023 yılını geride bırakıyoruz.

Gürpınar Belediyesi olarak, sizlerin gücünüzden güç alarak, ilçemizin sorunlarını çözmede, yeni projelerimizle Gürpınarımızın layık olduğu seviyeye getirmek için kararlılığımızı sürdüreceğiz. Göreve geldiğimiz 2019 yılından bu yana tüm mahalle ve mezralarımıza eşit hizmet anlayışı ile gece gündüz hizmet götürdük, götürmeye devam edeceğiz. İlçemizin yıllardır hasretle beklediği doğal gaz hizmetini söz verdiğimiz gibi ilçe sakinlerinin hizmetine sunduk. Hoşab Mahallemizde inşaatını tamamladığımız yeni iş yeri ve konut projelerini milletimizin hizmetine sunduk. Ayrıca 5 semt sahası, 1 Gençlik Merkezi ve 250 kişilik kapalı spor salonunu gençlerimizin hizmetine sunduk. Rekor üzerine rekor kırdığımız parke taşı çalışmalarında çıtamızı 2 milyon metrekarenin üzerine taşıdık. Bununla birlikte gerek mahalle içi gerekse bağlantı yollarımızı iyileştirdik. Hizmet belediyeciliğimizin yanında gönül belediyeciliğimizi hiç eksik etmedik. Yaşlılarımıza, gençlerimize, çocuklarımıza ve kadınlarımıza yönelik hazırladığımız çalışmalar ile vatandaşlarla iç içe bir belediyecilik anlayışı sergiledik. Tüm bunları ortaya koyarken bilim, sanat, kültür, spor ve sosyal belediyecilik uygulamalarımızla da bölgede örnek çalışmalar ortaya koyduk.

Millete Hizmet Yolunda “Gönül Kırmadık Rekor Kırdık” şiarıyla ilçemize kazandırdığımız eserlerle ilçenin gelişimine hep beraber tanık olduk. İlçemizdeki konut eksikliğinden kaynaklı kalkınma ve gelişme problemini ortadan kaldırmak amacıyla elimizi taşın altın koyarak 126 daire ve iş yerini ilçemize kazandırdık. Gelecek nesillere alın terimizin karşılığı olan kalıcı eserler bırakmanın gururuyla 2023 yılını geride bırakıyoruz.

Hemşerilerimizin hayat standardını yükseltmek ve güzel ilçemiz için sürdürdüğümüz hizmet aşkı, yeni yılda da devam edecek. Her yeni gün ve her yeni yılın doğan bir umut olduğu inancıyla Milletimizin ve Hemşerilerimin yeni yılda hizmet etmenin heyecanıyla 2024 yılının ülkemize, milletimize ve insanlığa; huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni eder, yeni yılınızı kutlarım.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.